Home / AKTUELNO / A NAROD UBEĐUJU DA NISU OPASNE: MINISTAR ZDRAVLJA LAŽIRAO VAKCINACIJU SVOJE UNUKE SA TUĐIM DETETOM (VIDEO)

A NAROD UBEĐUJU DA NISU OPASNE: MINISTAR ZDRAVLJA LAŽIRAO VAKCINACIJU SVOJE UNUKE SA TUĐIM DETETOM (VIDEO)

Makedonski ministar zdravlja Venko Filipčev izjavio je u intervjuu Radiju Slobodna Evropa da je vakcinacija njegove unuke bila usmerena na uveravanje građana da su vakcine sigurne, ali da je ona još uvek mala i da se ne može vakcinisati sa MMR vakcinom pa je zato vakcinaciju lažirao.

“Uvek je dobro pokazati ličnim primerom da je nešto tačno, da je nešto pravi korak i da je nešto prava politika.” I u tom pravcu je bila vakcinacija moje male unuke, koja je još uvek mala i ne može se vakcinisati protiv MMR, ali je najava bila da mi, kao zdravstvene vlasti, uveravamo sve građane, roditelje male dece da su vakcine sigurne. Proces vakcinacije je apsolutno siguran, to je prava investicija u zdravlje dece. Moj čin je bio u vezi sa svim ovim argumentima ”, rekao je Filipčev.

Javnost u Makedoniji je uznemirena i s pravom pita čije je to dete nemoralni ministar podmetnuo za vakcinaciju te zašto nije vakcinisao svoju unuku za lični primer.

Check Also

EVROPA U PLAMENU: PROTESTI PROTIV „KORONE“ I OBRAČUNI SA POLICIJOM U FRANCUSKOJ, BELGIJI, SLOVENIJI, ENGLESKOJ, NEMAČKOJ (VIDEO)

Veliki broj ljudi okupio se u subotu u centru Londona protestujući protiv mera zaključavanja u …