Home / AKTUELNO / AKO SE POTVRDI POČINJE GLOBALNI HAOS: Beli šlemovi optužuju Asada za hemijski napad i navlače Ameriku na intervenciju

AKO SE POTVRDI POČINJE GLOBALNI HAOS: Beli šlemovi optužuju Asada za hemijski napad i navlače Ameriku na intervenciju

U dubini Istočne Gute u uporištu terorista civili su podigli visoko sirijsku državnu zastavu u iščekivanju Sirijske arapske armije (SAA) koja nezaustavljivo oslobađa delove Istočne Gute od terorista.

U prethodnih 24 sata takozvani “Beli šlemovi“ su snimili video materijal koji navodno dokazuje upotrebu hemijskog oružja od strane sirijske armije u Istočnoj Guti. Navode da se incident dogodio u Hamuriji i da su civili napadnuti hemijskim oružjem.

Podsećamo da je američka ambasadorka u UN Niki Hejli ranije zapretila Siriji upotrebom raketa u slučaju da se pojavi nova informacija o korišćenju hemijskog oružja, što ranije nijednom nije dokazano, na šta joj je ruski šef diplomatije Sergej Lavrov odgovorio činjenicama da se informacije o hemijskim napadima preuzimaju iz terorističkih resursa na socijalnim mrežama i da ih plasiraju dva lica koja žive u Velikoj Britaniji i SAD.

Check Also

ŠOK ZA NAPREDNJAKE! VUČIĆ SE POVLAČI U DECEMBRU? EVO KO BI MOGAO DA GA ZAMENI

Učlanjenje premijerke Ane Brnabić u Srpsku naprednu stranku moglo bi da bude okidač za opsežne …