AMERIKA U NEVIĐENOJ PANICI- TRAMP PROGLASIO VANREDNO STANJE: UDAR ĆE BITI VEČERAS!

tramp

Predsednik SAD Donald Tramp odobrio je proglašenje vanredne situacije za veliki deo Luizijane i naredio državnim službama da pruže pomoć toj saveznoj državi, jer se uragan Nejt približava centralnom Meksičkom zalivu.

Predsednik je odobrio Agenciji za vanredne situacije i departmanu za unutrašnju bezbednost da upravljaju svim naporima u slučaju nesreće, navodi se u saopštenju Bele kuće koje je objavljeno u subotu ujutru, prenosi AP.

U saopštenju se takođe navodi da je taj potez načinjen radi bržeg pružanja pomoći, spasavanja života i zaštite imovine i javne sigurnosti u regionu.

Ovo saopštenje izdato je u vreme kada uragan Nejt kategorije prve ubrzava ka severozapadu preko centralnog Meksickog zaliva, a meteorolozi navode da se očekuje da će u subotu uveče udariti duž obale centralnog američkog zaliva.

Prethodno, naneo je veliku štetu udarivši u obale srednjeameričke države Nikaragve.

(Tanjug)

  • Ljubomir Petkovic

    Trump je zalutao u politiku jer ovde on nema pravo glasa paralelnda drzava uooravlja sa njim nema sansu. To je isto sa Vucicem prema zapadu ilii MI 6 a oni su ustvari placeni ubice i nista drugo sljam !Putim ima zdrav razum i iskustvo kao KGB pa Amerikanci i svi ovi iz Nato ne mogu ni cipele da mu ciste !