Home / AKTUELNO / APOKALIPTIČNO UPOZORENjE LAZANSKOG: U Siriji je na pomolu direktan sukob Rusije i Amerike!

APOKALIPTIČNO UPOZORENjE LAZANSKOG: U Siriji je na pomolu direktan sukob Rusije i Amerike!

Vojni analitičar Miroslav Lazanski izjavio je u Jutarnjem programu Happy TV da ga veoma brine mogućnost da se Rusija i SAD sukobe u Siriji.

On je podsetio na saopštenje Generalštaba Vojske Ruske Federacije da je u južnu zonu deeskalacije u Siriji dostavljeno 20 tona hlora sa ciljem da se upotrebi protiv civila koji tamo žive.

Sve se to dešava posle uspeha sirijske vojske u Istočnoj Goti i može predstavljati povod za američku pomoć teroristima, pogotovo posle pretnji Niki Hejli, izjavio je Lazanski.

Vojni analitičar je podsetio i na saopštenja ruskih zvaničnika da se američki brodovi grupišu u Mediteru, Crvenom moru i Persijskom zalivu.

– Ako počnu da gađaju sirijsku vojsku, Rusi će morati da odgovore i eto sukoba između Rusije i SAD – izjavio je zabrinuto Lazanski.

On je pričao i o svojim iskustvima iz Sirije, rekavši da su na putevima veoma česte barikade.

– Prođeš 6, 7 „čekpointa“ i samo po zastavi vidiš ko je ko i prvo ti gurnu kalašnjikov u auto, pa posle gledaju ko si – opisao je situaciju u Siriji Lazanski.

Check Also

PREOKRET U SLUČAJU KOJI JE ŠOKIRAO SVET: DEVET GODINA SU BILI ZAROBLJENI U PODRUMU, A SADA SE SUMNJA DA JE ZA SVE KRIV OTAC SEKTAŠ

Holandska policija uhapsila je oca porodice koji je skoro deceniju bio zatvoren sa svojom decom …