Home / AKTUELNO / BIZARNI ZLOČINI POTRESAJU SRPSKA SELA: SAMO JEDAN DETALJ POVEZUJE UBISTVA..

BIZARNI ZLOČINI POTRESAJU SRPSKA SELA: SAMO JEDAN DETALJ POVEZUJE UBISTVA..

U prvih nekoliko dana marta u selima širom Srbije policija je primetila neobične zločine – pronađeno je nekoliko beživotnih tela, ali sva su bila u štalama!

Ove smrti nisu povezane i dogodile su se u različitim selima, ali svima je zajedničko mesto zločina – među životinjama.

U Irigu 1. marta u svinjcu koji se nalazi u dvorištu porodičnog domaćinstva Miškićević, pronađeno je telo 25-godišnjeg muškarca. Telo mladića pronađeno je sa brojnim povredama od ugriza svinja, a viši javni tužilac naložio je obdukciju tela kako bi se utvrdio uzrok smrti nesrećnog mladića.

VETERINAR UBIJEN PA BAČEN KOD KRAVA 

Istog dana u selu Aleksandrovo kod Nove Crnje pronađeno je beživotno telo muškarca Milana Bibina (52). Ubrzo je otkriveno da je u pitanju veterinar i da je njegova smrt bila nasilna.

Naime, ubrzo je otkriveno da je veterinar pretučen nasmrt i za njegovo ubistvo osumnjičene su i uhapšene četiri osobe.

Ubijeni veterinar živeo je sam i njegovo telo pronašao je komšija.

– Čovek je dolazio kod Milana da ga zamoli da mu kao veterinar nešto pomogne oko stoke. Odmah je primetio da nešto nije kako treba, stvari u kući su bile ispreturane, a vrata od štale otvorena. Šok kakav ne pamti usledio je kad je među kravama ugledao Milanovo krvavo telo – ispričao je jedan od komšija

UBIO ŠURAKA (52), SAKRIO GA U ŠTALU, PA ZAPALIO 

Nekoliko dana ranije u selu Retkocer kod Medveđe uhapšen je Perovan Č. (42) zbog sumnje da je zadavio Milana Bojića (56), brata svoje nevenčane žene, a potom njegovo telo odvukao u štalu i zapalio ga.

– Milan je živeo u kući sa sestrom i njenim nevenčanim suprugom Perovanom Č. Bio je invalid od rođenja zbog čega se nije ženio i nije imao svoju porodicu. Kada je izbio požar u njegovoj štali mislili smo da je reč o nesreći. Njegova sestra i zet delovali su šokirano. Kada su vatrogasci pronašli ugljenisano telo, rekli su da je Milan otišao negde tri dana ranije i da su bili zabrinuti za njega – kaže jedan Bojićev rođak.

Prema njegovim rečima, meštane Retkocera prekjuče su uznemirili policija i inspektori koji su priveli na razgovor Milanovu sestru i njenog muža.

– Milanova sestra slomila se u policiji i ispričala šta se dogodilo njenom bratu. Navodno je rekla da se njen nevenčani muž iznervirao i da je golim rukama zadavio Milana u kući, a potom njegovo telo odvukao u deo štale u kojem se skladišti seno. Zapalio je i seno i Milanov leš, kako bi prikrio tragove zločina.

– Nesrećni Milan izgoreo je do neprepoznatljivosti, ali je obdukcijom utvrđeno da nije stradao u plamenu, već da je bio mrtav i pre izbijanja požara – kaže sagovornik.

Bojićev rođak dodaje da niko sa sigurnošću ne zna šta je motiv užasnog zločina, ali se pretpostavlja da su se pokojni Milan i njegov zet posvađali zbog novca.

– Milan je donedavno živeo sam. Imao je stoku, traktor, kosačicu, mašinu za baliranje sena i druge poljoprivredne mašine, a primao je i socijalnu pomoć kao invalid. Njegova sestra koja je živela u Zaječaru, nedavno se razvela i došla kod njega u Retkovač.

– Tu je upoznala Perovana i dovela ga da živi sa njom i bratom. Milan je na njihov nagovor rasprodao sve mašine i stoku, jer su ga ubedili da ne može više da brine o životinjama – kaže rođak i dodaje da su mu njih dvoje izvlačili novac.

PRONAĐEN MRTAV SA UGRIZIMA SVINJA PO TELU 

Na salašu kod Šida, u ekonomskom delu porodičnog domaćinstva, u oboru za svinje, 5. marta pronađen je mrtav Srbobran L. (75).

Na glavi i telu čoveka bili su vidljivi ugrizi od svinja. Njegov sin Branislav (34) rekao je istražnim organima da je poslednji put video oca, koji mu je tada rekao da ide u obor da nahrani svinje. Po nalogu Tužilastva biće urađena obdukcija tela kako bi se utvrdio uzrok smrti, prenela je lokalna televizija Sremska.

GLAVA ŽENE U ŠTALI 

Jedan od najjezivijih slučajeva smrti u štali dogodio se 2014. godine u selu Dobričevo u Ćupriji kada su radnici pronašli ostatke ljudskog tela, tačnije glavu ženske osobe u štali.

Check Also

PALA ODLUKA: OD FEBRUARA OBAVEZNA VAKCINACIJA

Austrijski parlament usvojio je večeras odluku o uvođenju obavezne vakcinacije. Doris Bures, druga predsednica Nacionalnog …