Home / AKTUELNO / DESET GODINA PAKLA: Došla je da neguje njegovu bolesnu suprugu, a monstrum ju je pretvorio u SEKSUALNU ROBINJU (VIDEO)

DESET GODINA PAKLA: Došla je da neguje njegovu bolesnu suprugu, a monstrum ju je pretvorio u SEKSUALNU ROBINJU (VIDEO)

zena- muskarac- silovanje

Pedesetdvogodišnji Italijan iz sela Gicerija odgovaraće pred sudom zato što je deset godina držao negovateljicu u zatočeništvu i zlostavljao je, prenosi italijanski list “Kvotidiano”.

Rumunka je sa 19 godina došla u južnu Italiju da bi negovala njegovu tadašnju partnerku, mada neki mediji pišu da se brinula o njegovom ocu. Posle smrti partnerke, odnosno oca, muškarac je zaključao mladu ženu u mračno skrovište i od tada ju je svakodnevno tukao i silovao, prenose mediji. Povrede koje joj je nanosio delimično je ušivala pomoću njegovog pribora za pecanje.

Tokom života u zatočeništvu rodila je dvoje dece: devojčicu, koja danas ima tri godine i dečaka (9).

Mučitelj je otkriven nakon što ga je policija zaustavila radi saobraćajne kontrole, jer mu je vozilo bilo u veoma lošem stanju. Sumnjivo ponašanje vozača i njegovog sina, koji je takođe bio u kolima, nagnalo je policiju da detaljnije ispita stvar.

Prilikom pretresa je ustanovljeno da je kuća potpuno zapuštena: svuda naokolo ležale su pokvarene namirnice koje je napala gamad. U kući nije bilo svetla, niti sanitarnih uređaja, vrvelo je od miševa i otpadaka, a smrad je bio tako nepodnošljiv da su policajci morali da stave gas-maske. Na kraju su u zaključanoj prostoriji našli ženu, koju su, zajedno s dvoje dece, odvezli u bolnicu.

Tokom istrage je utvrđeno da je Italijan sprečavao svaki njen kontakt s okolinom i da nije mogla da se opere više od godinu dana, a, po svemu sudeći, tukao ju je i u trudnoći. Deca su često prisustvovala zlostavljanju, a dečak je jednom prilikom čak bio prisiljen da povredi majku.

Pedesetdvogodišnji Italijan poriče optužbe. Tvrdi da je nikada nije seksualno zlostavljao i da joj nije ograničavao slobodu. Ni decu navodno nikada nije zlostavljao, prenosi “Kvotidiano”.

Pogledajte video:

 

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …