Home / AKTUELNO / Dilera iz Subotice(47) osam sati tukla, davila gajtanom i mučila petorica muškaraca!

Dilera iz Subotice(47) osam sati tukla, davila gajtanom i mučila petorica muškaraca!

Dilera Zlatka Medića (47) iz Bačke Topole juče su osam sati u iznajmljenom stanu u Ulici Eugena Kumičića 10 u Subotici tukla i mučila petorica muškaraca. Tortura, koja je počela oko ponoći i trajala do juče do osam sati, najverovatnije je posledica neraščišćenih dugova.

Medić je komšijama rekao da ne zna ko su ljudi koji su ga mučili, da su petorica u stan ušla oko ponoći, tukli ga, vezali, davili gajtanom i tražili novac. Četvorica su napustila stan, a jedan od njih ostao je u kuhinji i kasnije otišao.

– Oko osam časova ujutru čuo sam galamu i izašao sam u hodnik. Komšija je izleteo iz stana, na licu je imao velike otekline od udaraca. Majica mu je bila krvava. Iz stana je tada izleteo krupni čovek, vikao je Mediću da je prevarant. Odmah sam pozvao policiju – kaže Vesko Gostimirović, stanar ove višespratnice.

Pretučeni čovek je kolima Hitne pomoći prevezen u subotičku bolnicu. Subotička policija utvrđuje okolnosti napada i na osnovu toga će Višem javnom tužilaštvu biti podnete krivične prijave.

Medićeve komšije kažu da se nedavno doselio. U stanu broj 12 bio je podstanar. Čuli su da je razveden i da njegovi bivša supruga i dvoje dece žive u Bačkoj Topoli.

(B. Vučković, Blic)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …