Home / AKTUELNO / DSS UPOZORAVA NAROD: Vučić sprema nacionalnu izdaju!

DSS UPOZORAVA NAROD: Vučić sprema nacionalnu izdaju!

Nedostojan funkcije koju obavlja, razgovor sa novinarom hrvatskog „Globusa“ Darkom Hudelistom predsednik Srbije Aleksandar Vučić nije iskoristio da govori o odnosima Srbije i Hrvatske, brojnim međusobno nerešenim pitanjima i o hrvatskoj sve izričitijoj antisrpskoj ustašoidnoj politici.

Umesto toga on je hrvatsku javnost obavestio da „svi Srbi znaju da je Kosovo izgubljeno“ i da njegovi politički oponenti „ili loše žele Srbiji ili su budale“.

Takvom izjavom je teško uvredio ne samo svoje političke neistomišljenike, već i većinu rodoljubivog srpskog naroda ,koja veoma dobro zna ono što Vučić mesecima pokušava da opovrgne: da Kosovo i Metohija nisu izgubljeni sve dok neka vlast, spremna na izdaju državnih i nacionalnih interesa, to ne prihvati međunarodnim sporazumom.

Sramotno je da predsednik Republike Srbije, pogazivši zakletvu koju je položio i Ustav nad kojim se zakleo, a Rezoluciju 1244 SB UN proglašavajući nevažećom, preko hrvatskih medija bezočno ubeđuje srpski narod da je Kosovo izgubljeno i da mora da mu se prizna nezavisnost, putem prihvatanja članstva u Ujedinjenim nacijama.

Nadnaslov članka u „Globusu“ glasi „ Nacionalna izdaja ili…?“ . Čak ni Hrvati nisu mogli da smisle reč kojom bi politiku Aleksandra Vučića drugačije okarakterisali.

(Info DSS)

Check Also

POSLE SLUČAJA „JOKIĆ“- NOVI PROBLEM ZA SRBIJU!?

Košarkaška reprezentacija Srbije će i definitivno biti bez Bogdana Bogdanovića u kvalifikacijama za Olimpijske igre, …