Home / AKTUELNO / DVE VERZIJE DOGAĐAJA: ŠTA SE SVE DEŠAVALO KADA JE SLAVICA ĐUKIĆ DEJANOVIĆ IMALA UDES! Auto potpuno smrskan, a ona se ničega ne seća! (VIDEO)

DVE VERZIJE DOGAĐAJA: ŠTA SE SVE DEŠAVALO KADA JE SLAVICA ĐUKIĆ DEJANOVIĆ IMALA UDES! Auto potpuno smrskan, a ona se ničega ne seća! (VIDEO)

500Foto: Tanjug, Rade Prelić

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije (SPS) i ministarska bez portfelja u Vladi Slavica Đukić Dejanović, koja je sinoć doživela saobraćajnu nezgodu, u stabilnom je stanju, ali joj zbog preloma nadlaktne kosti sledi operacija.

Udes u kome je povređena ministarka dogodio se sinoć oko 19.45 na kilometar od Predejana u Grdeličkoj klisuri u pravcu Leskovca.

Sudarili su se “audi” u kom je bila ministarka i kamion.

Postoje dve verzije ovog događaja. Jedna je da je na “audiju” pukla guma, nakon čega je automobil udario u kamion. Prema drugoj verziji, vozač automobila je tokom preticanja udario u kamion.

Ministarka je prvo zbrtinuta u Zdravstvenom centru u Leskovcu, a onda je odatle prebačena u Klinički centar u Nišu.

U nesreći je povređen i njen vozač J. P.

Jutros oko 7.06 sati ministarka je iz niškog Kliničkog centra prebačena na dalje lečenje u Institut za ortopedsko-hirurške bolesti “Banjica”.

Ona je na nosilima izneta iz Kliničkog centra. Pored nje je bila jedna starija žena koja je držala za ruku. Nakon što je pažljivo uneta u sanitet, u kolicima je dovezen i njen vozač, koji kako kažu u Kliničkom centru, nema povreda.

Direktor niškog Kliničkog centra dr Zoran Radovanović precizirao je da Slavica Đukić Dejanović ima prelom glavne nadlaktne kosti.

– Potrebno je operativno lečenje, a kako ministarka živi u Beogradu procenili smo da je bolje da hirurška intervencija bude izvedena u ovom gradu radi lakšeg postoperativnog oporavka – kazao je Radovanović.

Prva saobraćajna nezgoda se dogodila na samom ulazu u Vranje gde je prisustvovala predizbornom mitingu Aleksandra Vučića, a druga u kojem je automobil u kojem je bila potpuno uništen, dogodila se u povratku kroz Grdeličku klisuru. Slavica Đukić se ne seća ničega, sumnja se na lakši potres mozga, a postoje i povrede grudnog koša i ramenog pojasa.

Radi se o ortopedskim povredama, skener nije pokazao povrede unutrašnjih organa. U stabilnom je stanju, malo je uplašena, svesna je, komunicira, ali s obzirom na to da se radi o saobraćajnoj nezgodi, kod oba pacijenta je moguće odloženo krvavljenje.

Pogledajte video:(D. R. / Telegraf.rs )

Check Also

NAJAVIO NOVU PANDEMIJU: BIL GEJTS „PREDVIĐA“ ŠEST PROMENA U SVETU POSLE KORONE

Bil Gejts, osnivač Majkrosofta i Fondacije Melinda i Bil Gejts, govori o šest ključnih promena …