Home / AKTUELNO / EVO ZAŠTO JE ZORAN PAO NA POLIGRAFU! Na DVA KLjUČNA PITANjA u vezi sa Jeleninim ubistvom je SLAGAO!

EVO ZAŠTO JE ZORAN PAO NA POLIGRAFU! Na DVA KLjUČNA PITANjA u vezi sa Jeleninim ubistvom je SLAGAO!

Foto: Damir Dervišagić
Foto: Damir Dervišagić
Osumnjičeni je bezuspešno pokušao da slaže inspektore kad su ga upitali da li je on usmrtio Jelenu, kao i da li je neko od članova porodice Marjanović učestvovao u likvidaciji

Zoran Marjanović (39), osumnjičeni za brutalno ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), pao je na poligrafu, i to na ključnim pitanjima koja se odnose na monstruozni zločin u Borči.

Kako Srpski telegraf saznaje, Marjanović je nakon hapšenja ponovo išao na poligrafsko testiranje, a njegovi odgovori samo su još više potkrepili sumnje policije da je učestvovao u likvidaciji pevačice.

– Osumnjičeni Marjanović je mirno i staloženo odgovarao na pitanja koja su mu postavljana. Međutim, kad su ga inspektori upitali: „Da li ste vi ubili Jelenu“, zbunio se i više nije bio iskren. Odgovorio je negativno, ali ga je detektor uhvatio u laži. Isti slučaj bio je i s pitanjem: „Da li je neko od članova vaše porodice umešan u ubistvo.“ Marjanović je ponovo slagao – priča izvor iz istrage.

Prema njegovim rečima, iako se poligrafsko testiranje ne uzima kao dokaz na sudu, ono ipak pokazuje da se zajedno sa čvrstim dokazima koji su prikupljeni u istrazi Marjanović može dovesti u vezu s brutalnim zločinom koji je uznemirio i potresao javnost.

Prema dosadašnjim informacijama, pretpostavlja se da je Jelena Marjanović ubijena u kući, a potom bačena u kanal u Borči, iako superveštačenje dr Zorana Stankovića pokazuje suprotno.

Stigao paket s garderobom

Zoran Marjanović je u pritvoru već 10 dana, a u Okružnom zatvoru, osim petorice branilaca koje je angažovao, posetili su ga otac Vladimir i brat Miloš. Posetu je najavila i Zoranova devojka Zorica, koja je na društvenim mrežama osnovala grupu za podršku Marjanoviću.

– Zoran je dobio paket sa garderobom i cigaretama – kaže izvor.

– Iako se pominjalo da je pevačica posle zločina bila umotana u tepih, utvrđeno je da su je napadači ipak stavili u jorgan – priča izvor iz istrage.

– Da je Marjanović učestvovao u ubistvu supruge, utvrđeno je na osnovu DNK tragova, kao i tragova blata pronađenog na njegovim pantalonama, koje se poklapa s onim s lica mesta. On je, kako se pretpostavlja, pao i na prethodnim poligrafskim testiranjima, ali se to krilo od očiju javnosti da bi policajci nastavili nesmetano da rade i prikupljaju dokaze – dodaje naš sagovornik.

Hapšenjem Marjanovića slučaj i dalje nije u potpunosti razrešen, a policija traga za njegovim saučesnicima jer on, kako se sumnja, nije mogao sam da izvrši zločin i ukloni tragove.

(Pink.rs)

 

Check Also

STIGLA NOVA VEST O AUSTRALIJAN OPENU KOJA ĆE PROMENITI SVE U NOVAKOVOJ KARIJERI!

Na pomolu je veliki preokret u odnosu Australijan opena i pandemije u susret gren slemu …