Home / AKTUELNO / JEZIVA DRAMA U BEOGRADU: Polio ženu razređivačem i zapalio, izgorela joj većina kože!

JEZIVA DRAMA U BEOGRADU: Polio ženu razređivačem i zapalio, izgorela joj većina kože!

Malo posle ponoći u beogradskom naselju Batajnica, u požaru u zgradi na drugom spratu, teško je povređena četrdesetogodišnja žena kada je njen bivši partner pokušao da je ubije polivši je razređivačem, posle čega ju je zapalio.

policija- uviđaj 1

Četrdesetogodišnja žrtva čiji su inicijali U.S. nije znala za nameru napadača, jer ga je pustila da uđe u zgradu, javio je RTS.

Ona je sa teškim opekotinama prebačena u Urgentni centar, saopštila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Požar se dogodio posle ponoći, u ulici Svetog Serafima Sarovskog u Batajnici, a žena je zadobila opekotine na 70 odsto tela i pošto je zbrinuta u Urgentnom centru, hitno je prebačena na Institut za opekotine u Zvečanskoj ulici u Beogradu, precizirala je Macura.

Napadač, sa kojim je U.S. ranije bila u vezi, popeo se do stana koji se nalazi na drugom spratu, polio nesrećnu ženu razređivačem i zapalio je.

Prilikom bekstva razbio je ulazna vrata zgrade, jer je interfon u kvaru, a on nije imao ključ.

Žena sigurno ne bi preživela da komšija zbog buke nije izašao da vidi o čemu je reč i zatekao ženu u plamenu, ugasio vatru i pozvao hitnu pomoć, koja ju je u teškom stanju prevezla u Urgentni centar.

Žena je u iznajmljenom stanu živela sa maloletnim sinom. Požar je gasilo 11 vatrogasaca sa tri vozila, a napadač je uhapšen.

(Tanjug)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …