Home / AKTUELNO / Kamere snimile šta je Dačić dao Trampu u sedištu UN-a: Otkriveno i šta mu je još rekao u poverenju.. (VIDEO)

Kamere snimile šta je Dačić dao Trampu u sedištu UN-a: Otkriveno i šta mu je još rekao u poverenju.. (VIDEO)

500

Ministar spoljnih poslova otkrio o čemu je juče na kratko razgovarao sa američkim predsednikom na sastanku u sedištu UN posvećenom reformi tog tela.

Podsetimo, pred sam početak sastanka, Dačić je imao priliku da porazgovara sa Donaldom Trampom ali i da mu pokaže papire. Mnogi su se zapitali šta je to Dačić pokazao Trampu.

Kako se vidi na snimku, Trampa je ono što je Dačić pokazivao zainteresovalo, ali nije poznato o čemu se tačno radi.

Dačić je danas izjavio da su razni skupovi prilika za neformalne susrete i razgovore, kakav je bio njegov jučerašnji susret sa Trampom.

„Tako sam i ovoga puta pre početka skupa pričao sa Borisom Džonsonom o obelezavanju 180-ogodisnjice diplomatskih odnosa u Forin ofisu, sa Miroslavom Lajčakom o mogućoj prijavi Kosova za posmatraca u UN, a američkom predsedniku Trampu, sa kojim sam se susreo pre četiri godine, doneo sam fotokopije naslovnih strana svih naših novina kad je izabran“, izjavio je Dačić Tanjugu.

Podsetio je na poziv predsednika Srbije Aleksandra Vučića Trampu da poseti Srbiju. „Srbi su najviše navijali za njega“, rekao je Dačić i dodao da ga Srbija čeka kao prvog američkog predsednika posle Džeralda Forda.

Tramp je, kako navodi Dačić, pozitivno reagovao, da mu je bilo drago, da je naveo osobu za kontakt i pitao da li Ana Ivanović i dalje igra tenis.

(Tanjug)

Check Also

DRUGARICA PREMINULE PORODILjE UZDRMALA SRBIJU: KO JE NjU STAVIO NA RESPIRATOR!?

Ana Pecić Jerotijević umrla je u petak ujutro, tri dana nakon porođaja, u Kliničko-bolničkom centru …