Home / AKTUELNO / METEOROLOG NEDELjKO TODOROVIĆ NAJAVLjUJE HAOS OD VREMENA: DO SLEDEĆEG ČETVRTKA +20 A ONDA ŠOK

METEOROLOG NEDELjKO TODOROVIĆ NAJAVLjUJE HAOS OD VREMENA: DO SLEDEĆEG ČETVRTKA +20 A ONDA ŠOK

Meteorolog RHMZ Nedeljko Todorović otkriva da je vežbanje najbolje protiv zime, ali i kada nas može očekivati novi hladni talas!

“Beograđane je juče iznenadio sneg, kada je za 10 sati pala temperatura, međutim, reč je o karakterstikama našeg vrmena u kome su stalne promene. Preko dana je najveća temperatura u Beogradu iznosila 20,7 a tokom noći je padao sneg”, navodi Nedeljko koga su novinari zatekli kako vežba u parku.

Što se tiče narednog perioda, očekuje nas ponovo veoma toplo vreme za ovo doba godine, ali se ne isključuje mogućnost novog snega u martu. Prve prilike za to su već početkom meseca.

“Narednih dana još toplije, od subote do četvrtka natprosečno toplo sa temeperaturama iznad 15, ponegde čak i 18 stepeni, uz povremenu kišu. Prvo naredno zahlađenje sa mogućim snegom nas očekuje 5. ili 6. marta”, otkriva Todorović.

Meteorolog RHMZ je dodao da što se tiče marta, pred nama je toplije vreme, ali sa mogućim kratkim epizodama snega u trajanju od dan-dva ovakvog vremena, “koliko da zabeli”, zaključuje Todorović.

(Informer)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …