Home / AKTUELNO / MISTERIJA MONSTRUMOVE KUĆE U ŽITIŠTU: Niko ne zna šta policija čuva, meštani U STRAHU OD OSVETE! (VIDEO)

MISTERIJA MONSTRUMOVE KUĆE U ŽITIŠTU: Niko ne zna šta policija čuva, meštani U STRAHU OD OSVETE! (VIDEO)

policijaFoto: Telegraf

– I dalje je neki strah među ljudima, ne znam zašto je policija tu ukoliko ne postoji rizik da neko minira kuću – kažu meštani Žitišta

Komšije Siniše Zlatića koji je ubio petoro ljudi u Žitištu, ne razumeju zašto policija čuva kuću monstruma kada u njoj nema ljudi.

– I dalje je neki strah među ljudima, ne znam zašto je policija tu, ukoliko ne postoji rizik da neko minira kuću. Mali Neca je ostao bez majke i oca, treba još i da ostane bez kuće, kao da je on nešto kriv – rekla nam je komšinica Zlatića i Savanovića.

Ranije danas Telegraf je razgovarao sa Sinišinim bratom koji ne može da dođe sebi da je njegov brat učinio ovakav zločin:

Naime, u neverici i bolu živi rođeni Sinišin brat Aleksandar Zlatić, koji je za Telegraf izjavio da je ovo nezapamćena tragedija, i da zbog nje cela porodica i dalje ne može da dođe sebi.

– Molim vas, ja sam u totalnom šoku, mi ne možemo da dođemo sebi otkad se to desilo. Molim vas, čućemo se za koji dan kad budemo uopšte svesni svega – objasnio je vidno uznemireni Aleksandar koji je dodao da mu je žao žrtava, kao i da njegov otac ne može da se smiri i da neprestano plače.

Pogledajte video:


(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …