Home / AKTUELNO / NAROD U NEVERICI- TRAGIČAN KRAJ NA SCENI: U toku izvođenja predstave preminuo glumac Milorad Mandić Manda! (VIDEO)

NAROD U NEVERICI- TRAGIČAN KRAJ NA SCENI: U toku izvođenja predstave preminuo glumac Milorad Mandić Manda! (VIDEO)

500
Pošto je pao na sceni UK Vuk Karadžić u toku izvođenja predstave, glumca Milorada mandića Mandu je reanimirala hitna pomoć duže od sat vremena, ali, nažalost, njegov organizam nije uspeo da se izbori i glumac je preminuo. Kako saznajemo, Manda je doživeo infarkt.

Milorad Mandić Manda rođen je u Beogradu, 3. maja 1961. godine.

Manda je u svojoj 21. godini postao član beogradskog amaterskog Eksperimentalnog dramskog studija. Šest godina kasnije diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Vladimira Jeftovića.

Nakon diplomiranja postao je član beogradskog dečjeg pozorišta “Boško Buha”. Ostvario je značajne uloge na filmu, tv serijama i pozorištu.

Ova vest šokirala je sve, kako poštovaoce njegovog rada, tako i prijatelje, kolege i porodicu. Dok su se lekari borili za njegov život, veliki broj kolega došao je ispred pomenutog pozorišta kako bi sačekao vesti, kako su se nadali, dobre. Nažalost, nije bilo tako, Manda nas je zauvek napustio i otišao bez poslednjeg naklona publici i njihovog aplauza.

U jednom trenutku pojavio se i jedan od sinova Milorada Mandića Mande, koji nije mogao da dođe sebi i samo se držao za glavu. Manda inače, ima petoro dece.

Ekipa novinara zabeležila je kamerom momenat kada nakon izvršenog uviđaja odnose telo iz pozorišta:
(Telegraf.rs)

Check Also

NOVINAR ZATRESAO CELU DRŽAVU TEKSTOM: MRZIMO NOVAKA JER NIJE KUKAVICA KAO MI AUSTRALIJANCI!

Tekst kolumniste portala “Spektator”, Džejmsa Mekfirsona izazvao je ogromne potrese u Australiji! Zašto je tako, …