Home / AKTUELNO / Nikola Aleksić: U Novom Sadu doneta presuda protiv opstanka Srbije, Monsanto pobedio!

Nikola Aleksić: U Novom Sadu doneta presuda protiv opstanka Srbije, Monsanto pobedio!

Danas je u Osnovnom sudu u Novom Sadu po privatnoj krivičnoj tužbi MK Grupe, na osnovu montirane izjave, bez dokaza o nameri narušavanja poslovnog ugleda privatnog tužitelja, bez ijednog dokaza o pretrpljenim štetnim posledicama…

…po privatnog tužitelja, na osnovu dokazanih činjenica da privatni tužitelj nezakonito uvozi semena poljoprivrednih kultura koja nisu ispitana, odobrena niti upisana u Registar semena poljoprivrednog bilja, Nikola Aleksić, direktor Ekološkog pokreta Novog Sada, kažnjen od strane sudije Pap Borivoja na tri meseca zatvora, uslovno na godinu dana.

Jedan čovek je pred Sudom dokazao da se nad stanovništvom Srbije sprovodi genocid, jedan čovek je dokazao da je privatni tužitelj izmontirao njegovu izjavu, promenio joj smisao i stavio je pod znake navoda da bi mu poslužila kao osnov za tužbu, jedan čovek je dokazao da privatni tužitelj nezakonito uvozi semena poljoprivrednih kultura, jedan čovek je dokazao da je privatni tužitelj korumpirao ceo sistem u odbrani svog nazakonitog uvoza semena neispitanih, neodobrenih i u Registar semena poljoprivrednog bilja neupisanih semena poljoprivrednih kultura, jedan čovek je dokazao da je novosadski sud servis organizovanog kriminala i da je zato bio kažnjen, jer stanovništvo Srbije ne sme znati šta mu se sprema i na koji način mu je osmišljen nestanak sa lica Zemlje.

Taj čovek se zove Nikola Aleksić i Ekološki pokret se ponosi njime.

Ekološki pokret se ne može zaplašiti, još manje ućutkati. Koliko sutra, protiv sudije Pap Borivoja biće podneta krivična prijava zbog zloupotrebe službenog položaja, zbog kršenja Zakona o sudijama i biće zatraženo njegovo razrešenje kao sudije. Nisu sudije božanski izaslanici koji mogu po svom nahođenju, bez materijalnih dokaza ili suprotno materijalnim dokazima, da presuđuju i odlučuju o sudbinama običnih ljudi. To vreme je davno prošlo, a ako neko pomisli da se vratilo, razuverićemo ga.

Narod je najveći i poslednji sudija.

Doneta presuda protiv opstanka Srbije

Danas je u Osnovnom sudu u Novom Sadu u 13.30 časova sudija Pap Borivoje doneo presudu protiv opstanka Srbije.

Okrivljeni Nikola Aleksić KRIV JE zbog narušavanja ugleda i časti Miodraga Kostića, pa se zbog klevete osuđuje na 3 meseca zatvora, uslovno na godinu dana.

Okrivljeni se obavezuje da objavi dispozitiv presude u onim novinama i na radiju, na kojima je „širio klevetu“.

Tako otprilike glasi presuda čestitom čoveku koji upozorava celu zemlju da postoji mogućnost da nas potruju!

(Izveštaj Saborkinje Nataše Ristić, koja je u ime Sabora i poduhvata Zaokret, odnosno i u moje ime, prisustvovala činu ove sramne presude.)

Odmah po donošenju ove presude protiv opstanka Srbije, čuo sam se sa Nikolom Aleksićem i dogovorio o preduzimanju daljih radnji, o čemu će u najskorije vreme biti obaveštena kako javnost, tako i svi zvanični organi Srbije, zemlje koja je ovim činom pokazala da je strana samoj sebi.

Opcija opstanka nema alternativu koja bi bila prihvatljiva bilo kojem živom i bar minimalno normalnom čoveku bilo gde u svetu, pa, dakle, i u Srbiji. Drskost onih koji preko GMO, kemtrejlsa i sličnih rabota vrše fundamentalni genocid je prešla svaku granicu. Postupak sudije Papa je jedan od krunskih dokaza za to.

Uzvratićemo udarac.

(vaseljenska.com)

Check Also

MOŽDA STE VEĆ PRELEŽALI KORONAVIRUS: OVO JE OSAM JASNIH ZNAKOVA DA SE VAŠ ORGANIZAM SAM IZBORIO SA NJIM

VIRUS KORONA moguće je, bar kako to poslednjih dana tvrde stručnjaci, preležati i na nogama. …