Home / AKTUELNO / NOVI DETALJI MASAKRA SVOJE PORODICE OD STRANE SRPSKE GLUMICE: „Majku više nisam mogla da podnesem, ali baka ništa nije kriva!“

NOVI DETALJI MASAKRA SVOJE PORODICE OD STRANE SRPSKE GLUMICE: „Majku više nisam mogla da podnesem, ali baka ništa nije kriva!“

Glumica Mirjana Karanović, u čijoj klasi je s desetkom diplomirala Teodora Viktorović, otkrila je javnosti da je devojka koja je ubila na spavanju majku Ljiljanu i baku Ivanku imala mnogo problema.

500

Svoj doprinos rasvetlljavanju okolnosti u kojima se dogodila tragedija u centru Beograda, dao je i Teodorin teča, sestra njene bake, kao i prve komšije.

Rođena sestra Teodorine bake Ljubinka Đukić otkrila je da je porodica bila protiv Teodorine veze s Borislavom.

– Bugi, kako ga mi zovemo, nije za Teodorinu. Ona je ipak glumica, devojka iz umetničke porodice. Ipak, čini mi se da on nju iskreno voli – priča Teodorina baka Ljubinka.

Unuka slavnog glumca ubila majku i babu satarom?!

Komšije ove porodice iz Mileševske ulice navode da su Teodora i Borislav došli da žive s njenom majkom i bakom, i protiv bakinog protivljenja.

Ivankino negodovanje prestalo je nakon ubeđivanja Teodorine majke da osim nje nemaju nikoga na svetu. Pre toga, mladi par živeo je u iznajmljenom stanu, koji posle rođenja sina Petra nisu više mogli da plaćaju, zbog čega su se i doselili u Mileševsku.

– Borislav je zarađivao 30.000 mesečno i jedva su sastavljali kraj s krajem. Iako je bila u penziji, sve ih je izdržavala Ljilja, koja je Teodori pomagala i oko dece. Borislav je takođe bio jako požrtvovan otac. Bio je oduvek ponosan na Teodoru i govorio da su deca lepa na nju – rekla je jedna od bliskih prijateljica Teodorine porodice.

Ona je navela da se njena majka nikada nije žalila na nju, iako joj je jednom rekla da su Teodoru, kao mladu devojku, poslali u Francusku, da je otrgnu od lošeg društva.

Teodora je do svađe sa svojom tetkom Oliverom Viktorović Đurašković redovno imala glumačke angažmane, ali su oni prestali zajedno s kontaktom s tetkinom porodicom.

Unuka slavnog Mihajla Viktorovića, kako nezvanično saznajemo, navela je da ju je majka Ljiljana celog života kinjila, vređala, ponižavala i maltretirala, ali i da ne zna zašto je ubila baku.

– Kajem se, teško mi je, naročito zbog bake! Ona nije bila ništa kriva – izjavila je, navodno, Teodora Viktorović na saslušanju, tokom kojeg je neprekidno plakala.

U prilog ovome ide i izjava rođene sestre Teodorine bake Ljubinke, koja je pre nekoliko dana izjavila da je Teodora obožavala Ivanku i da bi je ubila samo drogirana.

S druge strane, Teodorin odnos sa majkom je oduvek bio problematičan, što je prva u javnosti pomenula glumica Mirjana Karanović, u čijoj klasi je Teodora diplomirala.

– Majka me je stalno vređala i nije prestajala da to radi. Mnogo smo se svađali. To više nisam mogla da podnesem – pričala je ravnim glasom Teodora, koja je na saslušanju delovala odsutno.

Osumnjičena je izjavila da joj je tog jutra „pukao film“ zbog majke Ljiljane.

Teodora je izjavila da se veče uoči tragedije posvađala s majkom. Kako je ispričala, ujutru je njen muž Borislav Stamenkov odveo njihovog trogodišnjeg sina u obdanište, a ona je ustala da podgreje mleko za mlađe dete. Tada je, prema njenim rečima, majka iz kreveta počela da viče na nju jer je previše bučna.

– Godinama unazad trpim majčinu torturu i maltertiranje, ali tada mi je pukao film. Uzela sam sataru i udarila majku nekoliko puta – opisala je Teodora ovaj zločin.

Glumica se, međutim, ne seće zašto je ubila i svoju baku.

– Kad sam shvatila šta se dogodilo, uzela sam sataru i zatvorila se u kupatilo, gde sam nastavila da pijem alkohol i lekove – ispričala je Teodora.

(Telegraf.rs)

Check Also

UDARNA VEST! OD PETKA NOVE STROGE MERE- VIKENDOM POLICIJSKI ČAS!

Ugostiteljski objekti i objekti uslužnih delatnosti moći će da rade samo do 17 sati radnim …