Home / AKTUELNO / On je najpoznatiji srpski astrolog! I EVO ŠTA JE REKAO O NEZAPAMĆENIM PROMENAMA VREMENA

On je najpoznatiji srpski astrolog! I EVO ŠTA JE REKAO O NEZAPAMĆENIM PROMENAMA VREMENA

5004Mars u Škorpiji je odgovoran za četiri smrti dece u rekama prošlog vikenda, što je nastavljeno utapanjem deteta od četiri godine u Vojvodini pre dva dana

Poznati astrolog Dušan Veličković preneo je ljubiteljima astrologije svoje mišljenje o meteo kataklizmi koja je proteklih dana pogodila Srbiju.

Kaže, čitao je tekstove kolega astrologa koji su pokušavali da fasciniraju, pokažu količinu teoretskog znanja i nešto pogode po sistemu i “ćorava koka ubode zrno”. Mislio je da napiše tekst, pa je odustao, ali je shvatio da danas mora.

– Mesec je nebesko telo koje svojom gravitacijom utiče na sve molekule vode na ovoj planeti. Mi ljudi smo 75-80% voda, pa vidite koliko utiče na nas i naše živote. Taj pun mesec je juče bio oko 13:02:54 na poslednjem stepenu Strelca, znači za dva sata je tako pun prešao u hladnog i vlažnog Jarca i doneo kamenu vodu odnosno led i grad – navodi Dušan Veličković.

Ovaj fenomen niko ni u naznakama nije pomenuo, smatra Veličković.

– Da ne pričamo da je i dalje u znaku Škorpiona koji vlada rekama. Mars koji uz ovakve pozicije Meseca može da dovede do divljanja reka i nekih novih poplava i nedaća. I zašto sve to u Srbiji? Pa zato što se to dešava u Jarcu u kom se nalazi i Srbija. Jarac vlada i celim Balkanom, ali centralna zemlja i autentičan predstavnik Jarca je Srbija – piše Dušan Veličković na svom Fejsbuk profilu

Mars u Škorpiji je odgovoran za četiri smrti dece u rekama prošlog vikenda, što je nastavljeno utapanjem deteta od četiri godine u Vojvodini pre dva dana.

– Merkur na nebu je tačno naspram ili u poziciji sa Saturnom i ni malo nije dobar za tinejdžere i mlađe ljude. Ovo je inače aspekt očaja i depresije, a ta autodestrukcija se odražava na same osobe, a one neretko sa sobom vuku i svoje prijatelje…

– Srbija je samo u jednoj fazi tranzicije države i svesti naroda, kad se otkačimo prošlosti i prestanemo da kukamo za njom biće nam mnogo bolje. Srbija je divna! – zaključio je Veličković u komentarima.

(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …