Home / AKTUELNO / OTAC MARIN LE PEN OTKRIO: Emanuel Makron je tajni kandidat sistema a ne naroda…

OTAC MARIN LE PEN OTKRIO: Emanuel Makron je tajni kandidat sistema a ne naroda…

le pen

Žan-Mari Le Pen, otac Marin Le Pen koja se kao kandidatkinja krajnje desnice, prema prvim delimičnim rezultatima, kvalifikovala za drugi krug predsedničkih izbora, opisao je večeras njenog glavnog takmaca Emanuela Makrona kao “misterioznog kandidata”, javljaju francuski mediji.

– Pravi kandidat sistema je Emanuel Makron, koji je bio ministar Fransoa Olanda i Manuela Valsa – rekao je Žan-Mari Le Pen za francusku televiziju BFM.

On je nezavisnog centrističkog kandidata za predsednika Francuske opisao kao “misterioznog kandidata koji postiže uspeh onako maskiran i nasmejan”.

I Žan-Mari Le Pen, bivši predsednik stranke Nacionalni front je, kao i njegova ćerka, svojevremeno ušao u drugi krug predsedničkih izbora 2002. godine, a sa Marin, inače, ima nesuglasice zbog stavova, zbog čega je i isključen iz stranke.

(Tanjug)

Check Also

“NEŠNAL INTEREST” OTKRIVA ŠTA SE STVARNO DEŠAVA, A ŠTO MEDIJI PREĆUTKUJU: “Trampu fali samo još jedan čovek u kabinetu da POČNE UŽASAN RAT”

Sa otpuštanjem državnog sekretara Reksa Tilersona i postavljanjem na njegovo mesto “jastreba” Majka Pompea, dosadašnjeg …