Home / AKTUELNO / Otkriveno gde su bili Marjanovići na dan jeleninog ubistva! (VIDEO)

Otkriveno gde su bili Marjanovići na dan jeleninog ubistva! (VIDEO)

500
Porodica Marjanović za sada ima alibi za ubistvo pevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović (33).

 

Kako pišu beogradski mediji, policija je nakon mesec dana detaljne istrage i razgovora sa svim članovima porodice, rodbinom i komšijama, kao i analizom njihovih stvari i garderobe, zaključila da Marjanovići nisu direktno učestvovali u ubistvu.

– Svi članovi porodice Marjanović bili su poligrafski testirani. Za sada, niko od njih nije osumnjičen za Jelenino ubistvo – navodi izvor iz istrage.

Na dan ubistva inspektori su iz kuće Marjanovića odneli garderobu, stvari, tepih, cipele, a njihov automobil, kojim su upravljali članovi porodice, zadržan je na detaljnom pregledu.

– Policija nijednog trenutka nije ispuštala iz vida članove familije Marjanović. Zoranov otac Vladimir je u vreme ubistva bio u prodavnici, što potvrđuju kamere iz lokala, njegov sin iz prvog braka je bio kod kuće, kao i brat Miloš. Jelenina svekrva i njena kuma Vera takođe su imale potvrđeni alibi. Svi oni su i tvrdili da su bili kod kuće – dodaje izvor iz istrage.

Nakon nekoliko dana predaha zbog praznika i jake kiše, policija je juče bila na nasipu na kom je ubijena Jelena. Inspektori su u potrazi za novim dokazima češljali i deo oko močvare kod Dunava za koju se pretpostavlja da je u nju bačen predmet kojim je ubijena pevačica.

Podsetimo, sumnja se da je Jelena ubijena motkom ili bejzbol palicom, a pretpostavlja se da ju je napadač prethodno nekim jakim sredstvom, najverovatnije hloroformom, onesposobio da se brani, s obzirom na to da je bila u odličnoj kondiciji i da bi, u slučaju da je bila svesna, sigurno pružila jači otpor.

Ovako, pretpostavlja se da je uspela samo da ubicu nekoliko puta udari pesnicama pre nego što je rastvor počeo da deluje.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …