Home / AKTUELNO / Ovo je monstrum iz Ljubovije, koji je pre par dana hladnokrvo ubio sveštenika i taksistu!

Ovo je monstrum iz Ljubovije, koji je pre par dana hladnokrvo ubio sveštenika i taksistu!

Dvostruko ubistvo u Glogonjskom Ritu počinio je Miroslav Matić (32), narkoman i vatreni navijač Partizana iz Ljubovije.

500

On je preključe, oko 17 časova uhapšen u svojoj kući u selu Donja Bukovica, a policija je pronašla automatsku pušku iz koje je u četvrtak najpre ubio taksistu Ćira Treneskog (41) iz Borče, a zatim i prolaznika koji je stao da im pomogne, sveštenika, Miroslava Čvorovića (39) iz Padinske Skele.

– Matić je živeo sa ocem i majkom. Ima dve sestre koje su udate i ne žive u Bukovici. Lokalnoj policiji je poznat od ranije, po kafanskim tučama, zbog čega je protiv njega pisana krivična prijava, ali niko nije slutio da je sposoban da počini ubistvo – kažu komšije.

Matić je donedavno bio u Rusiji i radio kao građevinski radnik.

– Tamo je bio dve, tri godine, a u poslednje vreme je radio u Smederevu. Pre mesec dana počeo je da pozajmljuje novac, svi su pričali da se drogira – kažu komšije.

Kobnog 12. marta, Matić je krenuo kod rođaka “Pink taksijem”, koji je vozio Treneski. Osumljičeni Matić naterao je taksistu da se zaustavi, a zatim je u njega ispalio pet hitaca. Dok je gurao taksi vozilo u jarak, naišao je Čvorović, kako bi pomogao nepoznatim ljudima. Međutim, Matić je i u njega ispalio nekoliko hitaca, a zatim seo u njegov “Jugo” i pobegao sa mesta zločina.

– U četvrtak uveče je krenula potera za ubicom i za manje od 24 sata lociran je i uhapšen – kažu u policiji.

(Blic)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …