Home / AKTUELNO / Pitao je Putina kako bi postupio da mora na tuširanje sa homoseksualcem? – „Čoveče jel ti znaš da sam ja džudo-majstor!“ (VIDEO)

Pitao je Putina kako bi postupio da mora na tuširanje sa homoseksualcem? – „Čoveče jel ti znaš da sam ja džudo-majstor!“ (VIDEO)

putin-novinar-pitanje

Oliver Stoun je, između ostalog, pitao Putina i da li smatra da je ruski zakon o zabrani propagande homoseksualizma – diskriminacija.

Ruski predsednik Vladimir Putin je u razgovoru s poznatim američkim rediteljem Oliverom Stounom, rekao šta bi uradio da je u podmornici i da mora na zajedničko tuširanje sa homoseksualcem, preneo je “Blumberg”.

Radije ne bih sa njim na tuširanje. Zašto da ga provociram? Vi znate da sam ja džudo-majstor – odgovorio je Putin, a prenela Ruska reč.

Poznati američki reditelj Oliver Stoun je pitao Putina takođe da li smatra da je ruski zakon o zabrani propagande homoseksualizma diskriminacija, na šta je ruski predsednik odgovorio da u Rusiji nikakvih ograničenja zapravo i nema, dok u nekim islamskim državama za homoseksualce postoji smrtna kazna.

– Želimo da vidimo kako je Oliver Stoun komponovao materijal. On je talentovan čovek, takoreći, nepredvidiv u stvaralačkom planu, zato nam je i zanimljivo – rekao je Dmitrij Peskov.

Ovaj film američkog reditelja o Putinu će premijerno emitovati TV kanal Showtime 12-15. juna.

Pogledajte video:


(Agencije)

Check Also

FRANCUZI ŠOKIRANI: U SRBIJI ISELJAVAJU 20.000 LJUDI ZBOG 312 RADNIH MESTA!?

Francuska nacionalna televizija, u udarnom terminu, kritikovala je projekte Rio Tinta u Srbiji. Posebno je …