Home / AKTUELNO / POGLEDAJTE KAKO SU SNS GRADONAČELNIKA BORA NAPALI MEŠTANI ZBOG KINEZA I RUDNIKA!

POGLEDAJTE KAKO SU SNS GRADONAČELNIKA BORA NAPALI MEŠTANI ZBOG KINEZA I RUDNIKA!

Narod je počeo i fizički da napada Vučićeve funkcionere optužujući ih da su ih „prodali“. Žitelji sela Krivelj ne žele više da žive u užasnim uslovima pored borskog rudnika i SNS vlast ih tera da napuste svoje kuće, vekovno ognjište i da se zauvek isele, a država i kineska kompanija Ziđin će im to „kompenzovati“.

Na zakazanom sastanku meštana sa gradonačelnikom Bora i kineske kompanije, kojem su prisutvovali i predstavnici Narodne stranke, došlo je i do incidenta.

Prvo su meštani ušli u oštru verbalnu raspravu sa gradonačelnikom Bora Aleksandrom Milikićem, obostrano provociranje bilo je na ivici fizičkog sukoba, a zatim je jedan žitelj sela Krivlje vodom polio i gađao

praznom flašicom gradonačelnika uz poneku psovku jer je slagao narod. Nakon toga čovek je UHAPŠEN kao osumnjičeni za napad na gradonačelnika, iako pravosuđe bahate vozače koji ubijaju decu po ulici tradicionalno ne šalju u pritvor.

Kataklizmična atmosfera u okolini borskih rudnika i premeštanje čitavog sela Krivelj velika je tema o kojoj se u domaćoj javnosti jako malo govori. Narod se brutalno ucenjuje, pristaje na mrvice, a mnogima su očigledno već i živci pri samom kraju.

Komentari „počelo je!“ ili „tako se brani Srbija“ mogu se videti po društvenim mrežama povodom ovog slučaja.

Činjenica je da su republički i lokalni funkcioneri svojim ponašanjem umnogome doprineli porastu besa i narodne frustracije, a nastavak ovakve prakse može dovesti do kolektivnog pucanja svih stega te je onda zaista svašta moguće.

Žitelji Krivelja pomirili su se sa sudbinom i sada su u milosti i nemilosti kineske kompanije.

Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke i njegov stranački kolega advokat Vladimir Gajić su se angažovali da pomognu uhapšenom čoveku.

(Srbin.info)

Check Also

MISTERIJA SMRTI MLADIĆA U BANJIČKOJ ŠUMI: POLIO SE BENZINOM I ZAPALIO! NA GROBU RODITELJI PRONAŠLI ČUDNE ZNAKOVE (VIDEO)

Mladić Filip S. se pre nedelju dana polio benzinom i zapalio u Banjičkoj šumi. Nekoliko sati kasnije …