Home / AKTUELNO / „POMOĆ, LJUDI, SILUJU ME“ Snimak komunalaca otkriva detalje privođenja prodavačice lubenica sa Karaburme.. (VIDEO)

„POMOĆ, LJUDI, SILUJU ME“ Snimak komunalaca otkriva detalje privođenja prodavačice lubenica sa Karaburme.. (VIDEO)

500Ni posle više od dve nedelje od obračuna komunalne policije sa prodavačicom lubenica na Kararburmi ne prestaje da se razmotava klupko šta se dogodilo i ko je koga tu napao. Nakon snimka na društvenim mrežama privođenja, komunalna policija objavila je i ono što je njihova kamera zabeležila.

Na video klipu, vidi se da su policajci ponudli prodavačici, već privednoj u kolima, lekarsku pomoć kada se požalila da joj nije dobro, da bi nakon što su je zamolili da ostane u vozilu, jednog službenika i pljunula. Njeno otimanje, ne bi li izbegla kaznu, završilo se pomalo i komično.

Kada je komunalac pokušao da uđe u vozilo i sedne kraj nje, optužila ga je za silovanje, zapomažući na sav glas za pomoć. Kada su se stvari iole stišale, prodavačica je morala da se pomiri sa situacijom, kada su je i odvezli u stanicu.

Inače, ceo haos je nastao kada je ptrola komunalne policije utvrdila da prodavačica nema dozvolu za prodaju lubenice u Uralskoj ulici. Prilikom zaplene robe, došlo je do manjeg incidenta, koji su službenici okarakterisali kao napad na njih. Prema njihovom saopštenju, jedna od služebnika je završio i u Urgentnom centru..

Pogledajte video:

(Blic)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …