Home / AKTUELNO / „POTPIS“ PROFESIONALACA? NAKON 6 DANA POTRAGE PRONAĐENA PORODICA ĐOKIĆ- SVI LIKVIDIRANI, TELA SPALJENA!

„POTPIS“ PROFESIONALACA? NAKON 6 DANA POTRAGE PRONAĐENA PORODICA ĐOKIĆ- SVI LIKVIDIRANI, TELA SPALJENA!

Tela Gorana, Gordane i Lidije Đokić pronađena su spaljena i zatrpana u ataru sela Moravac.

Kako pišu beogradski mediji, tela tročlane porodice Đokić pronađena su danas, i utvrđeno je da su ubijeni, a da su njihova tela nakon zločina spaljena. Na koji način su Đokići ubijeni – utvrdiće obdukcija.

Podsetimo, policija je rano jutros pronašla zapaljen automobil porodice Đokić, za kojom se traga već punih šest dana, a onda su detaljnom pretragom terena, gotovo 10 kilometara dalje u šiblju, pronađena tela.

Kako se navodi, jasno su se videla dva tela u šiblju, bila su prekrivena lišćem i granama, te se čekalo da na lice mesta stignu ekipe forenzičara kako neki dokaz slučajno ne bi bio narušen. Forenzičari su na ovom mestu zatekli i treće telo.

Zvanične potvrde da je u pitanju nestala porodica Đokić još nema, ali svi tragovi upućuju na to.

Tela su pronađena u ataru sela Moravac, gde su Đokići i bili poslednje večeri, u nedelju, nekon čega je prijavljen njihov nestanak.

Svi komentarišu da je takvu likvidaciju ovolike razmere mogla da izvede samo „služba“ ili profesionalci uz njihovu podršku, a ministar policije Aleksandar Vulin je dotrčao na lice mesta iz nepoznatih razloga.

Ćerka i majka su verovatno ubijene zbog očevih „grehova“ budući da je bio poznati zelenaš u svom kraju i vlasnik menjačnice, a Vulin je izjavio pre nego što su našli tela, da je porodica Đokić primer uzorne srpske porodice.

POSETITE NAŠ KANAL NA“ TELEGRAMU“- SVE ONO ŠTO SVI DRUGI PREĆUTKUJU: OVDE

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …