Home / AKTUELNO / PSIHOLOZI TRAŽILI OD MALE JANE DA OPIŠE DAN KADA JOJ JE UBIJENA MAJKA: Otkriveno šta im je devojčica rekla!

PSIHOLOZI TRAŽILI OD MALE JANE DA OPIŠE DAN KADA JOJ JE UBIJENA MAJKA: Otkriveno šta im je devojčica rekla!

5004Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Često je crtala oca i majku, međutim tog dana nije htela. Posle stravičnog zločina, devojčica je nekoliko puta razgovarala sa stručnjacima

“Bila sam sa mamom i tatom na livadi. Tata i ja smo se igrali, a onda je mama otišla da trči i nestala je u travi. Nije mi se vratila”. Ovim rečima je, kako se nezvanično saznaje, petogodišnja Jana opisala psiholozima dan kada je ubijena njena majka, pevačica Jelena Krsmanović.

Često crtala oca i majku, tog dana nije htela. Posle stravičnog zločina, devojčica je nekoliko puta razgovarala sa stručnjacima.

– Dečji psiholog je od devojčice tražio da mu nacrta različite crteže, a između ostalog i trebalo je da nacrta i porodicu. Jana je nacrtala sve što je od nje traženo, ali nije želela da nacrta porodicu. Zanimljivo je da je dete tog dana često crtalo majku i oca. Razlog zašto tog dana nije želela da nacrta može da bude povezan sa njenim saznanjem da se mama izgubila – rekao je izvor Kurira blizak istrazi.

On dodaje da je pedagog razgovarao sa devojčicom u prisustvu njenih najbližih srodnika i da je zaključeno da je negovana, vaspitana i pametna.

– Videlo se da je neko izuzetno vodio računa u njenom odrastanju – kaže sagovornik i dodaje da, nažalost, devojčicina izjava u velikoj meri nije mogla da olakša istragu povodom monstruoznog ubistva pevačice u Borči.

“Pogledala me je pravo u oči i pitala…”

Jelenina majka rekla je da je evidentno da joj Jelena nedostaje iz dana u dan sve više.

– Ne prođe dan, a da ne pita za majku. Pre neki dan se nešto zamislila i u jednom trenutku pogledala me pravo u oči i pitala: “A je li, baba, kad će mama da se vrati?” Nisam znala šta da joj kažem, ćutala sam, a onda je postavila novo pitanje:

“Baba, a što su tebi tako tužne oči kad te pitam za mamu?”. Odgovorila sam joj da je to zato što je i meni žao što mame još nema. Onda je ona tako mala ustala i zagrlila me da me uteši – kaže Zorica boreći se da ne brizne u plač.

(Telegraf.rs)

Check Also

NOVINAR ZATRESAO CELU DRŽAVU TEKSTOM: MRZIMO NOVAKA JER NIJE KUKAVICA KAO MI AUSTRALIJANCI!

Tekst kolumniste portala “Spektator”, Džejmsa Mekfirsona izazvao je ogromne potrese u Australiji! Zašto je tako, …