Home / AKTUELNO / Sin je unajmio ubicu da likvidira svoje bogate roditelje i SESTRU (10), ali nije ni slutio kakav se njemu plan KUJE IZA LEĐA (FOTO+VIDEO)

Sin je unajmio ubicu da likvidira svoje bogate roditelje i SESTRU (10), ali nije ni slutio kakav se njemu plan KUJE IZA LEĐA (FOTO+VIDEO)

Muškarac (22) verovao je da je unajmio plaćenog ubicu koji bi ubio njegove bogate roditelje i desetogodišnju sestru, kako bi mogao da odmah preuzme svoje nasledstvo.

Sin je čoveku za kojeg je mislio da je plaćeni ubica, dao uputstva kako da ubije njegove roditelje. Međutim, detektivi su saznali za njegovu zaveru i organizovali „ubistvo“ u porodičnoj kući. Jedan policajac je glumio unajmljenog ubicu u ruskom odmaralištu Sočiju.

Kako piše „Dejli mejl“, on je čak i nacrtao plan kući i pokazao „ubici“ gde se nalaze kamere i kako da izbegne pse čuvare. Sa ubačenim policajcem, za kojeg je verovao da je plaćeni ubica, dogovorio je cenu za likvidaciju troje članova porodice, i zahtevao da mu po obavljenom činu pokaže fotografije.

Njegovi roditelji, potpuno slomljeni zbog smrtonosnog plana svog sina, poslušali su plan policije i odglumili da su ubijeni u scenariju koji su detektivi organizovali za slikanje, sa sve „krvavim ranama“ od noža.

Policajac koji je igrao ubicu dogovorio je sastanak i pokazao sinu fotografije njegovih „ubijenih roditelja“. Za sada nije poznato da li je u policjskom scenariju učestvovala i njegova sestra, čije fotografije nisu objavljene.

Mediji pišu da je organizator, nakon što je video slike, bio zadovoljan, i da se složio da isplati dogovorenih 38.000 funti čim dobije nasledstvo. Međutim, istog trenutka usledilo je njegovo hapšenje. Kako je izjavila policija Krasnodarske oblasti, zaverenik je odmah sve priznao, a zvaničnici su otkrili da je još dva puta ranije kovao planove za njihovo ubistvo.

– Želeo je da ih ubije jer mu nisu davali novac. Pre nego što je potražio ubicu, dva puta je pokušao da ih likvidira. Na internetu je pretraživao kako da izvede ubistva. Želeo je da ih otruje pilulama, ali je njegov otac otkrio da nešto nije u redu, a zatim je planirao da razbije termometar u njihovom automobilu kako bi se ugušili u živinim isparenjima – rekao je izvor iz policije.

Tokom ispitivanja sin je priznao da je nekoliko meseci planirao njihovo ubistvo.

– Završio sam sa njima, nisu me razumeli i našao sam plaćenog ubicu – rekao je.

Njegovi roditelji nisu mogli da veruju da bi tako nešto mogao da uradi. Njegov otac vodi veliku edukativnu instituciju u Sočiju. Prodica ima veliku kuću, automobil i ušteđevinu koji bi pripali njihovom sinu.

Ukoliko bude osuđen, suočava se sa zatvorskom kaznom i do 15 godina zbog zavere da ubije porodicu.

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …