Home / AKTUELNO / SMRT SOFIJE (16) ODMAH POSLE 2. DOZE VAKCINE POTRESLA FRANCUSKU, SVI PITAJU ZAŠTO?

SMRT SOFIJE (16) ODMAH POSLE 2. DOZE VAKCINE POTRESLA FRANCUSKU, SVI PITAJU ZAŠTO?

Sofija Benharira je mlada devojka od 16 godina, koja je iznenada umrla u utorak 20. septembra, pošto je doživela srčani udar u svojoj srednjoj školi Le lycée Valabre Gardenne.

Bila je do tada savršeno zdrava, a drugu dozu Fajzer vakcine protiv Kovid-19 je primila 14. septembra.

Kada je iznenada kolabirala, još je davala znake života. Odvezena je u bolnicu i preminula nakon nekoliko časova.

Porodici su lekari rekla da je razlog – tromboza?!

Isti kao kod mlade Slovenke (20) koja je u četvrtak 29. septembra doživela moždani udar zbog tromboze i preminula je nakon vakcine Džonson&Džonson, koja je potom hitno zabranjena u ovom zemlji (prilog ispod).

Ova mlada devojka koja je tragično preminula iz punog zdravlja nema pravo na naslovnice u medijima, ona je cenzurisana jer ne odgovara korona agendi, o njoj piše nekolicima nezavisnih medija i narod na društvenim mrežama dok im potpuno ne ukinu glas pošto jutjub od danas briše SVE sadržaje koji na bilo koji način ugrožavaju vakcine i korona agendu globalista.

Koliko će još dece biti žrtvovano u potrazi za ogromnim profitom farmako mafije?

Sofijina kuma je napisala na Tviter društvenoj mreži samo ovo:

„Sofija je imala samo 16 godina kada je prošlog utorka iznenada umrla od tromboze. Nije imala nikakvu specifičnu istoriju bolesti i bila je izvanrednog zdravlja. Drugu dozu Fajzerove vakcine protiv kovida primila je 14. septembra“.

Tromboza dovodi do iznenadnog srčanog ili moždanog udara.

Brojni čitaoci u komentarima na društvenim mrežama su, povodom iznenadne smrti Ivana Tasovca, napisali da je on u septembru primio treću „buster“ dozu vakcine.

Što se tiče Francuske, uhapšen je lekar jer je pacijente protiv korona virusa uspešno izlečio Ivermektinom, koji je po zakonu dozvoljen lek, njime je Indija potpuno zaustavila onaj veliki talas Delta soja.

Lekar je uhapšen na brutalan način, horda specijalaca mu je kao nekad SS divizije upala u stan i odvukla ga negde, bukvalno su ga kidnapovali dok su komšije vrištale od užasa i nemoćno snimale (prilog ispod teksta).

(Srbin.info, Ekspres vesti)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …