Home / AKTUELNO / ŠOK! Đoković najavio dužu pauzu od tenisa i otkrio- „Morao sam da završim na ovaj način!“ (VIDEO)

ŠOK! Đoković najavio dužu pauzu od tenisa i otkrio- „Morao sam da završim na ovaj način!“ (VIDEO)

500

Najbolji srpski teniser Novak Đoković, nakon što je zbog povrede predao meč Tomašu Berdihu u četvrtfinalu Vimbldona, izjavio je da razmišlja o dužoj pauzi.

– Nije u pitanju rame, kao što su neki pisali, već lakat koji me muči više od godinu i po dana. Pokušao sam da se dovedem u stanje za igru, proveo sam pred meč dva i po sata na stolu kako bi me „popravili“, ali nije pomoglo. Pola sata sam igrao sa nepodnošljivim bolovima, rekao je Đoković na konferenciji za medije.

Prema njegovim rečima razgovaraće sa lekarima kako bi se pronašlo dugoročno rešenje.

– To što sam igrao dan za danom nikako mi nije pomoglo, ali to je situacija koju sam morao da prihvatim. Svakom sportisti je teško da proguta predaju. Pogotovo kada dobro igra, a ja sam igrao najbolje u poslednjih 10 meseci. Jasno je da ću morati da menjam raspored turnira. Još ne znam da li ću morati na operaciju. Odavno nisam osetio ovakav bol, što više igram, to je gore. Razmišljam i o dužoj pauzi, poručio je Đoković.

Prema sadašnjem rasporedu, Novakov naredni turnir, na kom bi trebalo da brani titulu, počinje 7. avgusta u Montrealu.

Pogledajte video:

 

(Tanjug)

Check Also

NIKOLA PILIĆ: NJIH NERVIRA ŠTO JE NOVAK 350 NEDELJA BROJ 1 NA SVETU- ŠTO JE PREŠAO NADALA I FEDERERA U SVIM SEGMENTIMA..

Nekadašnji trener Novaka Đokovića u mlađim danima Nikola Pilić osvrnuo se na aktuelnu situaciju u …