Home / AKTUELNO / (ŠOK FOTO) ČLANOVE VLADE SRBIJE „VAKCINIŠE“ ISTI ČOVEK, KRIJUĆI PRSTIMA „SADRŽAJ“ VAKCINE- VULINA PREKO RUKAVA!

(ŠOK FOTO) ČLANOVE VLADE SRBIJE „VAKCINIŠE“ ISTI ČOVEK, KRIJUĆI PRSTIMA „SADRŽAJ“ VAKCINE- VULINA PREKO RUKAVA!

Vakcinu su prethodnih dana primili pojedini članovi Vlade, a ono što javnosti nije promaklo jeste da je svaki put vakcinaciju obavljao isti medicinski tehničar.

– Čovek od poverenja…tehničar koji daje vakcine osobama sa fotografija. Ili radi 24 sata, ne može da se promaši njegova smena.

Kisić, Kon, Brnabić, Vulin imali su izgleda poseban tretman kada su primali vakcinu, jer je se da sve prođe bezbrižno po njih, pobrinuo samo jedan čovek.

On je primetni tihi junak na svakom snimku vakcinisanja članova Vlade, te se postavlja logično pitanje da li političari imaju svog VIP tehničara ili se zadesio baš ovakav raspored smena na „Torlaku“.

Javnost je, međutim, pored konstantnog angažmana imala zamerke i na njegovu tehniku vakcinisanja. Najviše se polemika vodila oko toga kako je Vulin primio vakcinu „preko rukava“.

Što bi rekli teoretičari zavere, tehničara su angažovali zato što ima laku ruku ili zato što postoji neka vrsta tajne koju znaju samo visoki zvaničnici i ovaj čovek.

(direktno.rs)

Check Also

DOBRE VESTI! STIŽE NOVA POMOĆ OD DRŽAVE! OVAJ PUT ZA PENZIONERE, RADNIKE, ALI I OSTALE GRAĐANE, EVO I NA ŠTA BI MOGLI DA RAČUNAJU

Početak masovne vakcinacije u Srbiji doneo je određenu dozu optimizma i nadu da bi pandemija …