Home / AKTUELNO / ŠOK OTKRIĆE JEREMIĆA: DANIJELA ŠTAJNFELD JE U KANDžAMA ALBANSKE MAFIJE U AMERICI- OVO IM JE CILJ!

ŠOK OTKRIĆE JEREMIĆA: DANIJELA ŠTAJNFELD JE U KANDžAMA ALBANSKE MAFIJE U AMERICI- OVO IM JE CILJ!

Danijela Štajnfeld ušla je u mrežu prljavih mafijaških krugova u Americi, tvrdi novinar Predrag Peca Jeremić koji je izneo šokantne informacije o glumici.

Jeremić je tokom gostovanja na televiziji “Hepi” opširno govorio o celom slučaju glumice Danijele Štajnfeld koja je svog kolegu, poznatog glumca Branislava Lečića, optužila za silovanje koje se navodno dogodilo pre nekoliko godina.

Govoreći o fotografijama Štajnfeldove koje su objavljene na jednom poznatom porno sajtu, Jeremić je naveo da takav materijal ukazuje na to da da je glumica žrtva bosansko-albanske mafije.

Ove fotografije, ukazuju na jednu drugu stvar. Nažalost, moram da konstatujem da je ona ušla u mrežu prljavih sila u Americi. Mafijaških krugova koji su krenuli u instrumentalizaciju Danijele. Tu pre svega mislim na bosansko-albansku mafiju, koja preko ovakvih stvari želi ne samo kompromitaciju ove glumice, već i kompromitaciju Lečića i Srbije – rekao je Jeremić.

On je ukazao na to da celo ovaj slučaj ima mnogo šire razmere koji idu mnogo dalje od odnosa Štajnfeld-Lečić.

Govoreći o kolegama Branislava Lečića koji odbijaju dalju saradnju sa njim, Jeremić je još jednom podvukao da je ta “kampanja” sekundarna stvar. Prema njegovim rečima, Lečić je u stvari ušao u fokus jedne strategije koja prikazuje Srbe kao loše momke.

– On je ušao u šesnaesterac jedne loše strategije koja Srbe prikazuje kao loše momke i da oni nisu džentlmeni, da su silovatelji. Ta je kompletna priča plaćena – kazao je on.

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …