Home / AKTUELNO / TRAMP I ABDULASIS I EL SISI SE ZAKLINJU NA SVETLEĆEM GLOBUSU : Internet eksplodirao kad se pojavio ovaj snimak (VIDEO)

TRAMP I ABDULASIS I EL SISI SE ZAKLINJU NA SVETLEĆEM GLOBUSU : Internet eksplodirao kad se pojavio ovaj snimak (VIDEO)

tramp-kugla

Fotografija iz Rijada na kojoj američki i egipatski predsednik u društvu kralja Saudijske Arabije drže ruke na sjajnoj kugli zbunio je internet i izazvao lavinu komentara
Svetski lideri na slici stoje položenih ruku na minijaturnoj planeti na manifestaciji povodom otvaranja novog Globalnog centra za borbu protiv ekstremističkih ideologija.

Kompleks je izgrađen kao štab Saudijske Arabije za suzbijanje poruka ekstremista sa više od 200 analitičara podataka koji prate i analiziraju onlajn aktivnosti u realnom vremenu.

Lokalni mediji izvestili su kako su lideri „postavili svoje ruke na globus“ čime je i zvanično aktiviran rad centra i pokrenut video dobrodošlice.

Ipak, u ironičnom obrtu, fotografija nastala tom prilikom brzo je dobila i svoja internet tumačenja, a neki su je uporedili sa Hidrom, zločinačkom organizacijom sklonom svetskoj dominaciji Marvelovog univerzuma.

I ovo nije prvi put da se povlače paralele između Trampove administracije i Hidre.

„Holivud riporter“ je u aprilu izvestio kako je stranica „hail-hydra.com“ neobjašnjeno preusmerena na profil predsednika Trampa na sajtu Bele kuće.

Kako je kugla zaživela na Tviteru, počele su i različite diskusije da li je u pitanju sila dobra ili zla.

– Izgleda će Tramp srušiti Iluminate iznutra – jedan je od komentara.

Jedan od tviteraša uporedio je čitav događaj i sa jednom epizodom Zvezdanih staza iz 1968, u kojoj telo kapetana Kirka kontroliše telepatski vanzemaljac u kugli.

Pogledajte video:


(Informer.rs/Blic.rs)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …