Home / AKTUELNO / UDARNA VEST– ZORAN MARJANOVIĆ POKUŠAO DA SE UBIJE U ZATVORU!

UDARNA VEST– ZORAN MARJANOVIĆ POKUŠAO DA SE UBIJE U ZATVORU!

500

Zoran se nekoliko dana ponašao čudno  i odmah je čuvarima postao sumnjiv.

Kako piše Star komandirima CZ-a je bilo sumnjivo što Zoran stalno u kantini kupuje brijače, pa su rešili da pretresu njegovu ćeliju.

– Zoran se nekoliko dana ponašao čudno  i odmah je čuvarima postao sumnjiv.

Često je kupaovao brijače, pa su ljudi koji rade u kantini odmah slučaj prijavili nadležnima.

Nakon dva dana čovek koji čisti ćelije je u korpi našao pokidane brijače, pa je posumnjao da je Zoran iz njih izvukao žilete kojima bi naudio sebi ili nekom drugom.

Kada su komandiri pitali Marjanovića šta je planirao sa tim, počeo je da viče na njih, iako je do tada samo ćutao i dodao je „bolje da se ubijem nego da me osude, neću da moja Jana misli da joj je tata monstrum“ – piše Star.

Marjanović je zatim odveden u zatvorsku bolnicu na pregled, a u kantini je naređeno da se Zoranu više ne prodaju brijači, pa će se ubuduće brijati samo u  prisustvu dežurnog komandira. Čak će i u šetnju ići u pratnji.

Ćelija je takođe pretraženai uklonjeni su svi tupi predmeti, pertle i slično sa čim bi Zoran mogao naudtiti sebi. Zoranov cimer je izjavio kako nijednog trenutna nije primetio da Zoran želi sebi da naudi jer je uvek smiren i staložen.

Inače Zorana su osim advokata, nekoliko puta posetili otac i brat, ali im je rečeno da mu ne mogu ništa doneti, jer sve potrebno ima u zatvorskoj kantini.

(Mediji)

Check Also

MAĐARSKI ANALITIČAR: BRISEL JE VEĆ PREŠAO CRVENU LINIJU PROVOCIRAJUĆI RUSIJU, NEĆE SE OVO DOBRO ZAVRŠITI..

Mađarski politikolog Mikloš Kevehazi izneo je stvarne razloge za nastavak antiruskog političkog kursa EU, koji …