Home / AKTUELNO / UHAPŠEN U NEMAČKOJ: Pevačicu Jelenu Marjanović ubio serijski ubica?!

UHAPŠEN U NEMAČKOJ: Pevačicu Jelenu Marjanović ubio serijski ubica?!

500- Jelena- Marjanovic- Foto- Telegraf

Nemačka policija pre nekoliko dana uhapsila je rumunskog kamiondžiju Katalina Dorinela Čolpana (40). On je uhapšen zbog ubistva Karoline G. Njegov DNK pronađen je i na telu žrtve u Austriji Lusil K., a konačan spisak žrtava monstruoznog ubice tek treba da bude utvrđen.

Čolpan se sumnjiči da je devojku ubio i u rodnoj Rumuniji, a sumnja se da je svoj krvav trag ostavio i na nasipu u Crvenki gde je ubijena Jelena Marjanović.

– Nemačka policija obavestila nas je o njegovom hapšenju. Nemci su rešili da istragu dovedu do kraja i da sve potencijalne žrtve ovog serijskog ubice budu identifikovane.

Istraga je, osim u Nemačkoj, već proširena i na Austriju i Rumuniju, jer i tamo ima slučajeva nestalih devojaka, a sumnja se da je Čolpan umešan u njihove nestanke.

Naravno, deo te sada već evropske istrage postala je i Srbija, zbog ubistva Jelene Marjanović, koje je preslikano ubistvo Karoline G. u okolini Frajburga – kaže izvor iz MUP Srbije.

On navodi da su im kolege iz Nemačke poslale više zahteva. U Beograd preko Interpola iz Nemačke treba da stignu uzorci DNK, ali i mnoga pitanja na koja srpska policija treba da pošalje odgovore.

– Sada mora da se utvrdi tačno kretanje Rumuna, treba pregledati sve snimke sa granice i naplatnih rampi, napraviti tačnu mapu njegovog kretanja i vezati ga za mesto

ubistva u Srbiji – kaže izvor za Srpski Telegraf.

Ono što upućuje na Čolpana jeste “potpis” ubice – način na koji je ubijao svoje žrtve. I u Nemačkoj i u Austriji ponovio se taj model, žrtve su bile mlade žene koje je napadao na usamljenim mestima i ubijao ih udarcima gvozdenom šipkom u glavu.

– Devojke su ubijene dok su trčale pored reke, a usmrćene su sa više udaraca tupim predmetom po glavi, isto kao i Marjanovićeva. On je priznao ubistvo Karoline G. u Nemačkoj, ali je odbio svaku vezu sa ostalim ubistvima iako ga za neka, poput smrti Lusil K, terete veoma čvrsti dokazi. Međutim, prema nekim informacijama, blizu toga je da prizna i druge likvidacije – tvrdi sagovornik beogradskog medija.

Podsetimo, Jelena Marjanović nestala je 2. aprila prošle godine, dok je trčala duž nasipa u Crvenki.

(Izvor: Informer)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …