Home / AKTUELNO / UVOD U PAKAO: Crna Gora ulazi u NATO, vanredno na Cetinju!

UVOD U PAKAO: Crna Gora ulazi u NATO, vanredno na Cetinju!

balkan-rat

Na Cetinju će se danas održati dva događaja – donošenje odluke o ulasku u NATO pakt što će biti jedna od najvećih sramota Crne Gore i drugi – protest protiv tog sramnog čina uz traženje referenduma.

Odluku o ulasku u NATO donijeće poslanici DPS-a, Socijaldemokrate i stranke manjinskih naroda, a pridružiće im se, i time prekinuti bojkot nelegitimnog parlamenta, predstavnici Socijaldemokratske partije Ranka Krivokapića.

S druge strane, Demokratski front organizovaće protestni skup „Za referendum“, kako bi u potpunosti delegitimisao pokušaj poslanika da, protivno većinskoj volji građana Crne Gore, donesu antinarodnu odluku.

– Kad se nalazite na velikim istorijskim raskrsnicama, na kojima ne smije da se pogriješi, jedini ko ima pravo da donese odluku, koja je nepogrešiva, i koja je obavezujuća su građani – kazao je predsjednik NOVE i jedan od lidera DF-a Andrija Mandić.

On je najavio da će se građanima obratiti i predsjednik Unije za neutralnost Gojko Raičević, lider Otpora beznađu Marko Milačić, predsjednik ratnih veterana Radan Nikolić i nekadašnji predsjednik savezne vlade Momir Bulatović.

– Želim da pozovem predstavnike Demokrata, SNP, URA-e i da njihovi predstavnici uzmu učešće, i zajednički da iz Cetinja pošaljemo gromoglasno poruku da Crna Gora želi referendum – kazao je Mandić.

– Pozivamo zato sve građane da dođu na Cetinje, i one koji su za NATO i koji su protiv NATO-a, jer ovdje se na Cetinju borimo za slobodu. Nema nikakvih incidenata, naše redarske službe će biti spremne. Kao i 16. oktobra jedno ko može da izazove incident su bezbjednosne strukture ovog kriminalnog režima – rekao je predsjednik PZP-a i funkcioner DF-a Nebojša Medojević.

– Nakon istorijske sjedinice narodnih izabranih predstavnika Crne Gore, organizujemo veliki narodni skup na Cetinju sa početkom u 13 časova, ispred zgrade Skupštine opštine i želimo da pozovemo sve građane, kako one koji se zalažu za učlanjenje Crne Gore u NATO tako i one koji se zalažu protiv učlanjenja Crne Gore u NATO – a svi se zalažu sa održavanje referenduma, da nam se pridruže na jednom mirnom skupu gdje ćemo poslati jasnu poruku Sinđinom koruptivnom i krnjem parlamentu da je odluka koju će sjutra eventualno izglasati potpuno neobavezujuća i ništavna za većinsku Crnu Goru – kazao je lider DNP-a i član Predsjedništva DF-a Milan Knežević.

(in4s.net)

Check Also

The Daily Mail: Ono što čeka Britaniju ove zime, nije viđeno decenijama..!

Mnogim porodicama u Velikoj Britaniji biće potrebno mnogo više pomoći u bliskoj budućnosti, nego što …