Home / INFO / FANTOM PROGANjA LEGIJINU BIVŠU ŽENU! Tri puta joj provaljivao u kuću, a svaki put URADIO ISTU JEZIVU STVAR!

FANTOM PROGANjA LEGIJINU BIVŠU ŽENU! Tri puta joj provaljivao u kuću, a svaki put URADIO ISTU JEZIVU STVAR!

Maja Luković, bivša supruga najpoznatijeg srpskog zatvorenika Milorada Ulemeka Legije, alarmirala je prošle nedelje policiju i prijavila da joj se nepoznata osoba mota po kući na Voždovcu

Patrola koja je izašla na teren pretresla je dom Lukovićeve, ali ništ sumnjivo nije pronašla.

Ona se nije smirila nakon intervencije policije, pošto je za godinu dana tri puta pozivala policiju zbog „fantoma“ koji joj vršlja po kući.

– Drugog dana ove godine, nekoliko sati posle ponoći, Maja Luković je telefonom pozvala policiju i prijavila da sumnja da je neko u njenoj kući. Policajci su na licu mesta zatekli nju, njenu i Legijinu ćerku Nikoliju i dvoje njenih prijatelja. Lukićeva im je rekla da su se vratili iz grada i da su u kući čuli neobične zvuke dok je pokušavala da otključa vrata, zbog čega se uplašila i pozvala policiju – kaže izvor.

Na kraju intervencije policajci su pretražili sve prostorije po kući, ali nikoga nisu našli.

Ono što je veoma interesantno jeste da je ovo treći put DA Legijina bivša žena poziva policiju zbog uljeza u kući.

Sve je počelo decembra 2016. godine kada je policija rasvetlila slučaj i privela bosanskog državljanina V.S. koji je, kako se ispostavilo, pokušao da ukrade alat koji su majstori ostavili unutra.

Lukovićeva je septembra 2017. uputila policiji još jedan poziv, ovoga puta zbog bizarnosti slučaj je zbunio policajce.

– Legijina bivša žena je prijavila da joj je kuća obijena, ali da ništa ne nedostaje, osim što je neko spavao u njenom krevetu – rekao je izvori.

(Informer)

Check Also

Može da vas sačeka neprijatno IZNENAĐENJE posle četvrtka: EVO ZAŠTO MORATE DO BANKOMATA PRE DANA DRŽAVNOSTI!

Praznični i neradni dani koliko god bili prijatni, mogu da budu veoma neugodni za one …