Od 2016. godine u Italiji počinje prinudno čipovanje stanovništva

mikrocipovanje
Rim – „Tokom dve godine svi će morati da imaju mikročip usađen pod kožom “ – ovo nisu reči ludaka.

Njih je izgovorio 12. juna 2015. godine (italijanski premijer) Mateo Renci, posle usvajanja zakona o američkoj bazi za usađivanje podkožnog mikro-čipa svim Italijanima.
Po Rencijevim rečima, usađivanje mikro-čipova postaje obavezno.

Najpre će u SAD, pa u Švedskoj a onda, i u Italiji, od 2016. godine svoj novorođenoj deci, kako u privatnim, tako i u državnim porodilištima, biti usađivani mikročipovi, a onda će, od 2017. godine tokom godine dana biti obrađen i ostatak stanovništva. Kada se budu vršile vakcinacije svima će morati da budu usađeni mikročipovi.

Kazne za one koji posle 2018. godine budu nađeni bez mikročipa biće veoma velike – počev od novčane kazne u visini 3.000 evara, do kazne zatvora od 6 meseci.
Mikročipovi će biti tipa RFID (identifikacija putem radio talasa – https://sr.wikipedia.org/wiki/RFID) to jest isti onakvi kakvi se koriste za stoku.

Mikročip će imati dostup svim ličnim podacima svakog pojedinca i skupljaće podatke o dnevnim aktivnostima svakoga. U slučaju izvršenja krivičnog dela organi gonjenja moći će iz kontrolnog centra da dobiju sve potrebne podatke.

Čipovi će, između ostalog, biti korišćeni i u zdravstvu, gde će svako na svome čipu imati sopstvenu zdravstvenu knjižicu sa podacima o zdravstvenom stanju a pomoću posebnog uređja moći će da pozove i hitnu pomoć.

Pitanje je samo da li je sve to vredno gubitka slobode.

(Vaseljenska)

 

 • Fuck America

  Nece me cipovati sam cu da ga izvadim jebacu im mamu

 • blaf

  Hoće li da broji koliko puta jedeš, piješ vodu, udahneš …? Nestašica je i hrane i pijaće vode, i kiseonika, svet prenastanjen …! Mora apsolutna kontrola.

 • stefan-puš-ket

  Dali će moći nama upravljati pomoću daljinskog upravljača?Mislim Talijanima.

 • Šamolin

  To je poslednji test – ako ovce i tada budu šutljivo prihvatile to onda ova civilizacija nema nikavih prava na postojanje.Potrebno ju je uništiti kao i GMO usjeve ;)