Home / IZA KULISA / AMERIČKI LEKAR PRIZNAO: TAČNO JE DA NAM KEMTREJLSIMA UNIŠTAVAJU MOZAK, NERVE I KRV

AMERIČKI LEKAR PRIZNAO: TAČNO JE DA NAM KEMTREJLSIMA UNIŠTAVAJU MOZAK, NERVE I KRV

dr rasel blejlok hemtrejls

Američki lekar je rekao da moli Boga da piloti koji truju i sebe i svoju porodicu znaju šta rade, a postavlja i pitanje da li su politučari svesni šta to dopuštaju.

Penzionisani američki hirurg, dr Rasel Blejlok, neumornim istraživanjima je pokazao kako deluju toksini iz okoline, kemtrejlsa, vakcina, hrane i vode na organizam, a posebno na nervni sistem.

„Internet vrvi od priča o kemtrejlsima i geoinženjeringu koji navodno služe u borbi protiv globalnog zagrevanja. Dugo nisam verovao u te priče jer sam retko viđao pojave na nebu koje su ljudi opisivali, ipak, poslednjih godina se povećao broj tragova koji nisu avionski, a koji se mogu uočiti svakog dana.“, kaže Blejlok.

„Kao neurohirurg, jako sam zabrinut činjenicom da postoje dokazi da nebo prskaju nanoaluminijumskim jedinjenjima koja mogu da prouzrokuju jake upale brojnih tkiva.“, kaže lekar.

On je posebno naglasio da ove nanočestice utiču na mozak i kičmenu moždinu, pri čemu dolazi do porasta degenerativnih bolesti kao što su Alchajmer, Parkinsonova bolest, ali i Lu Gerigova bolest, poznatija kao ALS sindrom zbog koje se trenutno svuda u svetu održava humanitarna akcija „Ledeni izazov“.

„Alchajmerova bolest je poznata po činjenici da mozak vrvi od aluminijuma“, rekao je dr Blejlok.

Posebno je strašno što taj aluminijum udišu i deca i trudnice, i to po nekoliko sati dnevno.

„Najviše su osetljivi stariji ljudi. Ove čestice ulaze kroz prozor u domove, natapaju vodu, zemlju i vegetaciju, apsorbuju se u mnogim organima i tkivima što je u velikoj meri opasno za decu i odrasle koji pate od plućnih bolesti ili astme.“, tvrdi neurohirurg.

On je zabrinut što verovatno ni piloti koji prskaju nebo ni političari koji to odobravaju nisu svesni posledica ovih otrova u našem okruženju.

„Zemlja, biljke i izvori vode su u velikoj meri kontaminirani i ne postoji način da se iz toga izvuče bilo kakva korist. Ako se to ne spreči, postaćemo svedoci širenja neurodegenerativnih bolesti kod dece, ali i odraslih ljudi. Već sada smo svesni da su takve bolesti u porastu.“, upozorava dr Blejlok.

Interesantno je da se broj bolesti i bolesnika povećava uprkos tome što su tehnologija i zdravstvo u velikoj meri uznapredovali.

Ne mislite da je to pomalo čudno?

Prvi put se teorija o hemijskim tragovima pojavila 1966. godine, kada su Vazduhoplovne snage SAD optužene za trovanje stanovništva nekim čudnim materijama, iako su oni to negirali.

U aprilu ove godine je u UN održana sednica na kojoj je glavna tema bila kontrola vremena, kemtrejlsi, zaprašivanje i sve ono što se dešava već godinama, a za šta se još uvek smatra da su teorije zavere.

Navodi se da su to zapravo eksperimenti privatnih kompanija i svetskih vlada, a cilj je da se izmenom vremena zaštite poljoprivreda i usevi zbog globalnog zagrevanja. Oni čak javno priznaju kako avioni menjaju klimatske promene raznim hemijskim supstancama ispuštenim u vazduh.

Postavlja se pitanje ko je sve to dozvolio?

Prvo su nas uveravali da ne vidimo dobro, pa da je sve regularno, da zaprašivanja nema i da je sve teorija zavere. Što je najgore, obmanuli se veliku većinu.

Pogledajte video:

(Web-tribune.com)

 

Check Also

UGLEDNI HRVATSKI PROFESOR POTVRDIO SVE ZASTRAŠUJUĆE IZJAVE POZNATIH NEMAČKIH LEKARA O KORONI I ZAPREPASTIO JAVNOST

Posle izjave poznatog nemačkog pulomologa Dr. Volfgang Vodarga i takođe poznatog nemačkog lekara dr. Klausa Kenlajna, …