Home / IZA KULISA / BIVŠI ŠEF ANTITERORISTIČKE SLUŽBE OTKRIO ZASTRAŠUJUĆU ISTINU: FRANCUSKA TAJNO UBIJA SVOJE DRŽAVLJANE.. (VIDEO)

BIVŠI ŠEF ANTITERORISTIČKE SLUŽBE OTKRIO ZASTRAŠUJUĆU ISTINU: FRANCUSKA TAJNO UBIJA SVOJE DRŽAVLJANE.. (VIDEO)

Marsaud
Bivši šef Antiterorističke službe Francuske i poslanik Alain Marsaud izneo je informacije koje se ne mogu često čuti u medijima, a koje su vezane za državljane Francuske koji se bore na strani terorista u Siriji.

Kako je izgledao razgovor novinara i Marsuda pogledajte u sledećem video zapisu.

Novinar: Zabrinuti smo za ljudska prava terorista koji se vraćaju, kao i za prava njihovih porodica. Istina malo manje smo zabrinuti za prava žrtava. Vi ste neko ko je dobro informisan. Jesmo li iza pozornice malo manje naivni ili ne? Postoji li nešto što vidimo i ono drugo što ne vidimo?

Alain Marsaud: „Mislim da ste dotakli nešto vrlo bitno. Slušam naivne priče onih koji tvrde „Da se radi o dobrim ljudima (teroristima) koji se trebaju vratiti kući. Kako im Francuska treba oprostiti. Što se tiče dece ovih terorista, pitanje je radili se o deci ili ne?

Međutim postoji realnost na terenu. Realnost je takva da trenutno vršimo čišćenje.

Čistimo naše državljane na licu mesta jer predstavljaju opasnost za našu zemlju. Stvari su već za vreme predsednika Olanda bile jasne, ali sada za vreme predsednika Makrona su puno jasnije.

 

Predsednik Makron nije naivan kad je reč o ovom problemu i čini sve u saradnji s lokalnim partnerima da se građani Francuske, koji su otišli u Siriju, ne vrate. Naši partneri na terenu su Kurdi, Amerikanci, ali i sirijska vojska predsednika Asada koga „ne volimo“, a koji nam pomažu pri tome.“

Novinar: Što znači to da se ne vrate?

Alain Marsaud: To znači da ih likvidiramo.

Novinar: Likvidiramo ih na licu mesta?

Alain Marsaud: Da!

Novinar: To se ne govori javno.

Alain Marsaud: Ne, ne govori se, ali vam ja kažem. Sve činimo da se niko ne vrati u Francusku.

Alain Marsaud je neko ko nema dlake na jeziku. Zapad smatra odgovornim za zlo koje je zadesilo Bliski istok. Otvoreno govori da Francuska i njeni partneri prodaju oružje koje završava u rukama ID.

Check Also

U EGIPTU, OTKRIVEN 3.000 GODINA STAR PAPIRUS KOJI PRIKAZUJE NLO?! (VIDEO)

Drevni egipatski tekstovi kažu da je egipatski bog Ra doplovio sa zvezda i sleteo u …