Home / IZA KULISA / DOKTOR ŽUJOVIĆ RASKRINKAO KONA! EVO ŠTA JE REKAO ZA NJEGA.. (ŠOK VIDEO)

DOKTOR ŽUJOVIĆ RASKRINKAO KONA! EVO ŠTA JE REKAO ZA NJEGA.. (ŠOK VIDEO)

A Srbija je obavezala da uplaćuje ogroman novac privatnoj kompaniji koja se zove Svetska zdravstvena organizacija. 

Globalisti stoje iza svega u svetu, pa i iza ove situacije u kojoj se trenutno nalazimo. Ako ne znate šta se zaista dešava, samo pratite tokove novca.

A Srbija je obavezala da uplaćuje ogroman novac privatnoj kompaniji koja se zove Svetska zdravstvena organizacija.

Ovo u ekskluzivnom intervjuu za „Centar“ i „Srbin info“ poručuje dr Dejan Žujović, koji je u emisiji otkrio i zbog čega je odlučio da uđe u politiku.

– Mi kao država moramo da potpišemo nekakav hatišerif po kojem ćemo biti ujedinjeni u borbi protiv nevidiljvidog neprijatelja.

Takođe, užasna odluka je bila da se stariji od 65 zatvore u kuće. Kada je vakcina u pitanju, nemoguće je napraviti bezbednu vakcinu za ovako kratak period kao što se najavljuje.

Sličnu situaciju kao danas s koronom smo imali i posle NATO bombardovanja 1999. godine.

Tada je usledilo masovno obolevanje od gripa, upale pluća i neverovatno veliki broj smrtnih slučajeva. Groblja su bila prezauzeta. To smo lečili antibioticima koliko smo mogli.

Sada imamo sledeći nonsens: ako je vaše dete zaraženo u školi, škola skida odgovornost, a roditelji moraju da potpišu da to prihvataju. Kako onda počinje školska godina?

Srbija je uništila svoj zdravstveni sistem. S druge strane, nikada vam ne bih savetovao da idete kod privatnih lekara na hirurušku intervenciju.

Takođe, jedina smo zemlja koja dozvoljava da stranac usvoji dete iz Srbije i da država više nikada ne pita gde je to dete i šta je s tim detetom.

Kada je reč o takozvanom kriznom štabu, mogu da kažem da je Kon jedna obična gnjida, koja se pravda „ne mogu ja Vučiću ništa da kažem, on je predsednik Srbije“.

Beskičmenjak – istakao je dr Žujović.

On je objasnio zbog čega ulazi u politiku:

– Neophodan nam je kompletan reset Srbije u svakom segmentu društva.

Potreban je većinski izborni sistem – da svakim okrugom vlada čovek upravo iz te oblasti, koga će direktno da biraju građani.

Ko je postavio ljude iz Krajine, Bosne, CG da vladaju u Srbiji? Kako konobar iz Bosne može da bude predsednik opštine Voždovac?

Crnogorci na pozicijama u Srbiji šalju novac Milu i njegovom režimu, koji sad hapsi sveštenike.

Ne prihvatam da mi nikakvi hipici sole pamet po ovom pitanju i da me nazivaju fašistom zato što insistiram da svako upravlja krajem odakle je.

Ja sam rođen u Kraljevu, živim na Voždovcu, ne pada mi na pamet da upravljam Voždovcem.

Potrebno je da damo veliku podršku narodu i opoziciji u Crnoj Gori da skinu Mila Đukanovića s vlasti. Naročito podržavam Nebojšu Medojevića.

Za Vučićev pad preduslov je pad Mila Đukanovića. Brat Aca, brat Milo i brat Dodik su jedna priča – rekao je Žujović i otkrio detalje nove pesme Beogradskog sindikata o protestima u kojem je i on učestvovao.

(srbin.info, Centar)

Check Also

TAJNI DOGOVOR ĐINĐIĆA I DEL PONTE: SUDBINA MILOŠEVIĆA BILA ZAPEČAĆENA GODINU DANA PRE HAPŠENJA!

Ako je verovati bivšoj tužiteljki Haškog tribunala, sudbina Slobodana Milošević zapečaćena je u Luganu skoro …