Home / IZA KULISA / DR JOVANA STOJKOVIĆ O VAKCINAMA, MEDICINSKOJ TIRANIJI I NOVOM SVETSKOM PORETKU: Ministar me je polujavno upozorio da ću izgubiti posao ako progovorim! (VIDEO)

DR JOVANA STOJKOVIĆ O VAKCINAMA, MEDICINSKOJ TIRANIJI I NOVOM SVETSKOM PORETKU: Ministar me je polujavno upozorio da ću izgubiti posao ako progovorim! (VIDEO)

„…Treba li da ćutimo na ovo da bismo zadržali posao? Onda hajde da ćutimo. Šta će njima to što ministar polujavno poručuje meni i kolegi koji ovo pričamo da ćemo izgubiti posao i licencu? Šta će to meni – da nemam platu a mogla bih da imam i da ćutim? Međutim, retko ljudi smatraju da ima nečega nakon ovog crvljivog života, da postoji jedna perspektiva večnosti,  da ćeš ti u jednom trenutku biti nekom odgovoran za to kako si se poneo. Dakle, to je nešto što vodi mene i kolegu Marka. Prosto ne možeš… Želudac neće, srce neće, ne može da se ćuti…. Ja rekoh i dušu spasih…“

Emisija: „Inforatnici protiv Novog svetskog poretka”
Gost emisije: dr Jovana Stojković
Voditelj: mr Biljana Đorović

Pogledajte video:

 

Check Also

ŠTA STOJI IZA PUTINOVOG POKLONA VUČIĆU: PUŠKU KRALJA MILANA ODNEO JEDAN OD ATENTATORA, KOJI JE PUCAO U ALEKSANDRA I DRAGU!

Posle duže od jednog veka, puška kralja Milana Obrenovića vraća se u Srbiju pošto ju …