Home / IZA KULISA / FBI OBJAVIO DOKUMENTE O DRUGIM VRSTAMA, VANZEMALJCIMA I NLO LETELICAMA: VIŠE NIJE TAJNA DA NISMO SAMI U SVEMIRU!

FBI OBJAVIO DOKUMENTE O DRUGIM VRSTAMA, VANZEMALJCIMA I NLO LETELICAMA: VIŠE NIJE TAJNA DA NISMO SAMI U SVEMIRU!

Večno pitanje na koje naučnici pokušavaju da pronađu odgovor je pitanje da li je naša populacija sama u svemiru il ne.

Danas je potraga za vanzemaljcima i vanzemaljskim letelicama otišla toliko daleko da bi se dobio odgovor na pitanje. Sjedinjene Američke države su zemlja koja najviše veruje među svima na planeti u nova otkrića.

Američka političarka Hilari Klinton rekla je da će otkriti sve korake i dokumenta kako bi se rešio slučaj NLO.

Džon Podesta bio je desna ruka predsednika Baraka Obame i načelnik štaba pod administracijom Klintona, a nedavno je objavio da je žali što 2014. godine nije uspeo da “osigura otkrivanje NLO dosijea” i da to smatra svojim najvećim neuspehom.

Uprkos pokušajima Amerikanaca da dođu do novih saznanja oni i dalje nemaju nikakvu informacije koje su vezane za fenomen NLO.

Ipak neki tvrde da se dokazi nisu objavljivali zbog vlade koja strahuje od proširivanja teme na međunarodne elite i moćne korporacije.

Mnoge vlade širom sveta samo su predstavile dokumenta kojima su samo pokazali interes za NLO. Međutim, FBI, NSA i CIA su ukinuli tajnost nekih svojih najtajanstvenijih podataka o NLO i životu vanzemaljaca u svemiru.

Ti deklasifikovani dokumenti prosleđeni su vojnim vlastima, određenim naučnicima i jdenom broju javnih zvaničnika.

U njima se detaljno opisuju NLO i vanzemaljci, ali mnoge pojave i dalje ostaju misterija, poput one da su sa nama u suživotu i neke druge rase koje možda i nisu fizičke.

Check Also

EGIPATSKA SFINGA NIJE STARA 4,500 GODINA NEGO 75.000 GODINA?!

Misterija oko starosti egiptaske Sfinge traje i dan danas….Ova misteriozna kamena građevina-Sfinga,  još uvek privlači …