Home / IZA KULISA / FILM KOJI JE ZALUDEO SVU DECU SVETA- PRITAJENO ZLO I SATANIZAM, KOJI SE SKRIVAJU IZA PROJEKTA „MINIONS“, A DA TOGA RODITELJI NISU NI SVESNI! (VIDEO)

FILM KOJI JE ZALUDEO SVU DECU SVETA- PRITAJENO ZLO I SATANIZAM, KOJI SE SKRIVAJU IZA PROJEKTA „MINIONS“, A DA TOGA RODITELJI NISU NI SVESNI! (VIDEO)

Hrvatski veb portal dnevno.hr, objavio je članak koji ukazuje da trenutno najveći svetski hit, među crtanim filmovima, filmovima koji su namenjeni deci, ustvari je delo koja propagira zlo, satanizam i podaništvom prema budućem Antihristu.

minions- masoni- iluminati

Prenosimo ga zato u celosti:

„Roditelj ste? Razmislite dva puta pre nego svoje dete učite služenju, i to ne bilo kome, već najvećem zlu.

Animirani film koji je zaludeo svu decu sveta, nije tako benigan kako to misle deca, ali i njihovi roditelji. Zlo koje se skriva iza tog filma jako je predvidivo, zbog toga čudi nerealna ‘opsednutost’ dece koja su sasvim luda za crtićem, koji zbog njihove ludosti osvaja milijarde i milijarde, što dolara, tako i nevinih dečjih srca.

U Hrvatskoj su prevodi ovog filma nerealni i smešni, dok izvorno ime ovih filmova otkriva puno više od onoga što otkrivaju hrvatski nazivi koji zapravo, nemaju veze sa vezom. Naime, reč Minions u Hrvatskoj je prevedena kao – MALCI-, iako je stvarni prevod zapravo – PODANICI / SLUGE.

Naziv filma DESPICABLE ME, 1 i 2, u Hrvatskoj je preveden kao – Gru je ukrao Mesec i Gru na super tajnom zadatku, dok je stvarni prevod zapravo – Prezirime 1 i 2.

Gledajući ove filmove nikako nisam mogla shvatiti zašto gotovo svako dete na ovom planetu želi biti podanik i to nekoga ko se naziva Super Vilan, a što u prevodu znači – ZLIKOVAC, odnosno najveće zlo. Možda se odgovor krije u produkcijskoj kući koja je radila ovaj film, a reč je o kući nazivaILLUMINATION ENTERTAINMENT, a čije ime govori samo za sebe!

Ova serija animiranih filmova doslovno je zaludila planetu, prvi deo filma zaradio je neverovatnih  543,000,000$, dok je drugi deo zaradio $ 970,000,000 i nadmašio sve rekorde. Naravno, zarađuje se masno na svim propratnim materijalima, torbama, odeći, tabletima, igrama, lutkama, i svemu što dečji svet može zamisliti. No, u čemu je fora?

Svako ko je gledao i prvi deo, u nekoliko minuta može primetiti o čemu se radi. U filmu imate prikazanog velikog zlikovca i njegove podanike koji se vesele zlu, koji se vesele krađi, koji aplaudiraju i skandiraju na greh. Ako si samo zamislimo da deca danas žele biti Minions, odnosno podanici, jasno je vidljivo da tu nešto ne štima sa plodovima ovog filma. Kao prvo, zašto se decu uči da je dobro biti podanik zlikovca ?, a drugo, zašto se decu uči da je dobro i smešno, biti zao? Evo o čemu se radi.
Sotona u ovo vreme žudi za decom, jer današnja deca, deca su novog doba i upravo od njih Novi svetski poredak tražit će dve stvari, podanost i zlo. Biblija u nekoliko navrata spominje đavla i njegove podanike. Nije slučajnost da se film koji je prošlog meseca zaposeo sva kina sveta zove Minions odnosno sluga ili podanik. Poruka ovog animiranog filma izuzetno je loša za decu. Pogledajte samo plakat za promociju filma na kojemu je prikazan Gru i njegovi podanici.

Na vrhu plakata jasno je napisano; Kad svet zatreba heroja, zvaće zlotvora / zlikovca! Vilain = zlotvor / najveće zlo!

I nakon prvih par minuta prvog filma jasno je da je ovde reč o Antikristu, a da su ovi planetarno popularni filmovi namenjeni kako bi pripremili decu sveta za vladavinu Antihrista, na sluganstvo i uživanje u grehu. Jer, što drugo znači (pogotovo dečjem mozgu) – kad svet bude trebao heroja zvaće zlikovca ??? Kakva je to poruka?

Ono što se dešava iza kulisa, posve je neverovatno. Iluminati, čije ime nosi i produkcijska kuća ovog filma priprema decu na dolazak najveće zveri, Antihrista koji se u 2. Poslanici Solunjanima opisuje ovako: ‘Neka vas niko ne zavede ni na koji način. Jer, ako pre ne dođe onaj otpad i ne otkrije se Čovek bezakonja, Sin propasti, Protivnik, onaj koji uzdiže sebe protiv svega što se zove Bog ili svetinja … ‘

Ako samo malo pogledamo film videćemo da je Gru, čovek bezakonja, sin propasti koji uzdiže sebe iznad dobra, Boga i sve svetinje, dok su sluge ono što će Antihrist tražiti od ljudi budućnosti. Oni će biti bezimeni, bezlični (bez ikakvih ljudskih posebnosti) sluge kojima je jedini značaj da im neko naređuje, baš kao što su predstavljeni Minions koji su ništa drugo doli običnih pomoćnika zla.

Najgore od svega je to što su Iluminati i pravi podanici zla, ovim animiranim filmovima postigli, ono što su hteli. Medijima, reklamama i skupom propagandom predstavili su apsolutno zlo kao smešno i kao dobro, pa su deca jako zavolila podanike kao i njihovu nestašnost u zlu. Deca su jako zavolila bezimena, bezlična, sluganska lica koja služe zlu, i to je opasno. Deca su zbunjena, jer ih uče da je zlo, dobro.

U 3. nastavku filma koji je izašao prošlog meseca, naziva Minions, koji opisuje kako zapravo postati podanik zla, sve je rečeno, pa je tako jasno rečeno i što će se sve dogoditi s ljudima kada Antihrist dođe.

Na Vikipediji je to opisano ovako: ‘Pripravnici (ljudi) ispituju se jesu li kvalifikovani da budu sluge- minions. Oni su pitali jesu li u potpunosti spremni prihvatiti tu zadaću, a nakon što pristanu dobiju svoje 3D naočare. Nakon toga uči ih se da pokušaju biti zli, te da se koriste glasom zlog klovna.

Tu je i ZAP pištolj (mikro čip) koji pretvara ljude u sluge, a zanimljivo je da sluge moraju proći i skener koji eliminiše sve ljudsko u njima, da se ne bi što ljudsko provuklo. Glavni pomoćnik zlikovca Gru, je dr. Nefario, a prevod ovog imena takođe znači, grešan i zao.

Dakle, ovde je jasno opisan proces priklanjanja Antikristu.

Prvo se traži želja i slobodna volja, (iz filma je vidljivo da želja dolazi zbog moći uživanja u grehu, kao npr. Što više ukrademo to smo sretniji zlikovci), nakon čega dolazi čipiranje, kao i potpuno brisanje ljudskosti, odnosno dobra iz čoveka. I tako se postaje bezimeni, bezlični sluga zla. Tako čovek postaje Minions! I sad vi imate milione dece širom sveta koji već sada žele proči ovaj proces kako bi na trenutak bili Minions? Neverovatno, jer kad odrastu, služenje zlu neće im biti strano, a to i je krajnji cilj ovog animiranog serijala.

Zanimljivo je zapravo kako je sve istinito prikazano, a zastrašujuća je činjenica da su deca toliko uzljubila zlo i sluge zla preko ovog animiranog filma! Jer, baš kako je Holivud primer uveo homoseksualnost kroz komedije i smiješne filmove, tako se sada deca na smešan način pripremaju na dolazak Antihrista!

Jedan veroučitelj u SAD-u zgrožen ovim animiranim serijalom, pokušao je deci objasniti da je zlo uvek zlo čak i onda kada je prikazano kao dobro, a nakon slikanja na satu vjeronauka dobio je mnoštvo crteža na kojima je naslikan krst, a pored njega Minions, kao jednako važan ili važniji od Hrista, i to ga je rastužilo, jer je shvatio da njegove reči za razliku od masovne propagande ne dopiru do dece.

‘Zar je moguće da roditelji dozvoljavaju da se zlo na taj perfidan način uvlači u dečja srca, dečje umove? Molimo ljudi, jer ako je istina prikazana kroz ove filmove, nije dobro, i ono što se sprema naslediće će sve narode i sve ljude, a deca kojoj je ovaj film prikazan, deca su od koje će se tražiti sluganstvo, na što će mnogi, učeni od malih nogu naposletku i pristati, ‘napisao je veroučitelj na svom blogu.

Roditelj ste? Razmislite dva puta pre nego svoje dete učite služenju, i to ne bilo kome, već najvećem zlu.

P.S. Odmah nakon izlaska filma, na španskim blogovima, pojavila se fotografija (naslovna člana) koja navodno prikazuje nacističke eksperimente nad decom za vreme II. svjetskog rata, koji neodoljivo liče – MINIONSIMA- malce (na hrv.). No, ubrzo nakon toga fotografija je demantovana, dok se istina ne može demantovati. Ne možemo se ne zapitati je li ovaj animirani film eksperiment nad decom sveta, s obzirom na to da deca sveta odjednom luduju za zlom? Možda ipak ima nešto u tim ‘nazzi Minions!’

(Dnevno.hr – Zrinka K., Srbin.info)

Check Also

NJEGOVE POSLEDNJE REČI SU BILE: “OTROVALI SU ME”- OVO JE ČOVEK KOJI JE IZMISLIO AUTO SA POGONOM NA VODU (VIDEO)

U današnjem svetu, sa svakim danom, prevazilazimo sami sebe u odnosu na tehnologiju. A jedno …