Home / IZA KULISA / GLOBALNO ZAGREVANJE JE SAMO IZGOVOR, U PITANJU JE NEŠTO MNOGO GORE, IZA KOGA SE KRIJE STRAŠNI CILJ..! (VIDEO)

GLOBALNO ZAGREVANJE JE SAMO IZGOVOR, U PITANJU JE NEŠTO MNOGO GORE, IZA KOGA SE KRIJE STRAŠNI CILJ..! (VIDEO)

zagrevanje- planeta- zemlja

Primarni cilj Pariskog sporazuma o klimatskim promenama – smanjenje atmosferskog ugljen-dioksida – nije ništa manje nego genocid protiv svog biljnog života širom naše planete, a iza ovog krije se strašni cilj.

To je zato što sve biljke zavise od CO2 zarad svog opstanka.

To je “kiseonik“ za biljke, a sada drveće, trave i usevi gladuju za CO2 jer se on nalazi na skoro najnižem nivou na kom je ikada bio u istoriji Zemlje (jedva iznad 400 ppm, a u prošlosti ga je bilo preko 7.000 ppm).

Pokušaj ljudi da eliminišu CO2 iz atmosfere jednak je tome da neki zli, fiktivni “biljni demon“ pokuša da eliminiše kiseonik iz atmosfere, izazivajući masovno gušenje cele ljudske rase. Baš kao što je eliminisanje kiseonika genocid nad ljudima, eliminisanje ugljen-dioksida je genocid nad biljkama.

Slično kao i sve drugo što guraju nepismene birokrate i globalisti, klimatske promene su globalna priča o uništenju života.

Ako teroristi klimatskih promena ostvare svoje ciljeve, oni će uništiti planetarni lanac ishrane i uroniti sav život na Zemlji – uključujući i ljudski život – u masovno izumiranje.

Vidite, cilj je depopulacija. Eliminisanje CO2 iz atmosfere je oduvek bilo u vezi uništavanja ljudskog života u cilju postizanja ciljeva smanjenja stanovništva, što je otvoreno zagovarao svaki liberalni globalista od Bila Gejtsa do Teda Tarnera.

Ne možete spasiti planetu ubijajući sve biljke

Kako što je objašnjeno u naučnom videu ispod, ne možete “spasiti“ planetu ubijanjem svih biljaka.

Planeti je potreban veći CO2 i više padavina kako bi se podržalo više pošumljavanja, više proizvodnje hrane i transformacija pustinja u regione za proizvodnju hrane.

Povećana količina padavina je uzrokovana toplijim globalni temperaturama koje povećavaju isparavanje vode okeana i čini kopnene mase planete “vlažnijim.“

Vlažnija, zelenija planeta sa više biljnog sveta podržava više biodiverziteta, održivost životinja i samostalnu proizvodnju hrane u zemljama u razvoju.

Toplija, zelenija planeta, drugim rečima, rešava većinu problema koji sada opterećuju čovečanstvo, uključujući nestašice hrane, dezertifikaciju i nedostatak zaliha sveže vode.

Nije ni čudo što zli, destruktivni globalisti ne žele da planeta bude toplija sa višim nivoima CO2: Oni preziro kompletan život i aktivno traže način da depopuišu planetu od ljudi.

Ludi globalisti, koji su protiv života, žele da Zemlja bude hladnija, suvlja i lišena onih biljaka ekositema koji podržavaju proizvodnju hrane i lekova.

(Zašto žele više leda svuda? Zar zeleni ekosistemi ne bi bili bolji od zamrznutih bespuća? Zašto alarmisti klimatskih promena polude kada čuju da se ledeni bregovi tope?)

Svi oni žele da Zemlja bude mrtva planeta, drugim rečima, kao sredstvo da se izvrši masovni genocid protiv svakog oblika života.
Pravi zagovaraoci zaštite prirode i naučnici žele da povećaju održiv život na našoj planeti, zbog čega podržavaju topliju, zeleniju i bujniju planetu sa povećanom količinom padavina, bržom proizvodnjom hrane i višim nivoima CO2 u atmosferi.

Ako volite prirodu, možete im se pridružiti u podršci molekulu koji Majka priroda treba da bi se razvijala: ugljen-dioksid.

Pariski sporazum o klimatskim promenama je ugovor o genocidu i objava rata protiv Majke prirode i planete Zemlje.

Pogledajte video:Webtribune.rs

 

Check Also

DŽON BOSNIĆ OTKRIĆEM ŠOKIRAO JAVNOST: TRAMP ĆE PONIŠTITI PRIZNANJE KOSOVA! EVO ŠTA SE DEŠAVA.. (VIDEO)

Novinar i politički savetnik iz Kanade Džon Bosnić je u novoj emisiji “Aktuelno” izneo svoje …