Home / IZA KULISA / I TREĆE ISTRAŽIVANJE U SAMO 5 MESECI OPET POTVRDILO- KANABIS UNIŠTAVA EPILEPSIJU KOD DECE (SLUČAJ CYNDIMAE MEEITANU (13))

I TREĆE ISTRAŽIVANJE U SAMO 5 MESECI OPET POTVRDILO- KANABIS UNIŠTAVA EPILEPSIJU KOD DECE (SLUČAJ CYNDIMAE MEEITANU (13))

kanabis-ulje-detePriča o 13-godišnjakinji Cyndimae Meehanu je još jedan snažan dokaz moralnog imperativa u okončanju rata protiv droge

Cyndimae patio od Dravetovog sindroma još od kada je bila stara 10 mjeseci, što je izazvalo dnevne i česte napadaje.

Nakon što je isprobala 23 različita lijeka odobrena od strane Agencije za lijekove (FDA), nije ništa preostalo već staviti Cyndimae u invalidska kolica, a njeni roditelji su bili prisiljeni postati kriminalci i tražiti medicinski kanabis.

Našli su izvor, kupili marihuanu u Connecticutu, i rezultati su bili čudesni.

Kanabidiol (CBD) ulje ne-psihoaktivnog ekstrakta kanabisa omogućilo je kod Cyndimae prestanak napadaja.. Djevojka sada uživa puno bolju kvalitetu života zbog ovog biljnog ekstrakta.

“Kada sam upoznao Cyndimae prije tri godine, ona je bila u invalidskim kolicima, gledale je kroz mene i imala prazan pogled. Bila je ljuska djeteta”, rekao je Brian Breton, koji vodi terapije kanabisom. “Sada trči i smije se, i crta i ide na kupanje. Ona je inspiracija za sve nas.”

Nažalost, nakon 2 i pol godine života u Maineu s pravom pristupa medicinskom kanabisu, Cyndimae je preminula. Iako joj je ulje od kanabisa dalo neviđenu kvalitetu života, ono nije moglo spriječiti potpunu opasnost Dravetovog sindroma.

Cyndimae i njezini roditelji su postali snažni zagovaratelji u borbi za okončanje besmislene zabrane medicinskog kanabisa koji još uvijek provode još neke države i federalne vlasti.

Ona je živo svjedočanstvo o snazi ​​kanabidiola, ne-psihoaktivnog ekstrakta kanabisa, koji liječi epileptičke napadaje gdje farmaceutski lijekovi ne uspjevaju.

Znanost je danas neporeciva

Studije opetovano potvrđuju izvanrednu medicinsku vrijednost kanabidiola. U pet mjeseci, tri kliničke studije su stavile medicinski kanabis na čelu lijekova za liječenje epilepsije.

Najnovije istraživanje može omogućiti da u prvi lijek od kanabisa bude odobren od strane saveznih regulatora za uporabu lijekova.

Epidiolex, koji je gotovo čisti Kanabdiol (CBD) “značajno smanjuje ozbiljne epileptičke napadaje kod djece, navodi se u orijentir studiji provedenoj u dijelu u Lurie Dječje bolnice u Chicagu.”

Ovaj nevjerojatno plemenita i korisna biljka pomaže očajnim roditeljima i donosi im olakšanje za patnje njihove djece.

(NoviSvjetskiPoredak.com)

 

 

 

 

 

Check Also

ČUVENI MAKEDONSKI DOKTOR: NE UMIRU LJUDI OD OVOG VIRUSA VEĆ OD POGREŠNOG LEČENJA (ŠOK VIDEO)

Ekskluzivno za emisiju Glas života čuveni profesor infektologije iz Makedonije dao je intervju o svim …