Home / IZA KULISA / ITALIJANSKI NOVINAR VANOLI(70) UPOZORAVA: VAKCINAMA VAM PRETVARAJU DECU U HOMOSEKSUALCE!

ITALIJANSKI NOVINAR VANOLI(70) UPOZORAVA: VAKCINAMA VAM PRETVARAJU DECU U HOMOSEKSUALCE!

Vanoli

Italijanski proponent alternativne medicine, 70-godišnji novinar Đan Polo Vanoli, izjavio je u razgovoru za „Vice Italy“ kako vakcine pretvaraju decu u homoseksualce.

– Detetu se da vakcina, dete zatim raste i pokušava da nađe svoju ličnost, ali ako je u organizmu prisutna živa ili druge supstance prisutne u vakcini, dete postaje gej, tvrdi Vanoli.

– Problem će posebno postati prisutan u sledećoj generaciji, jer će gejevi imati decu, deca će nositi u sebi DNA bolesti njihovih roditelja.

– Svaka vakcina stvara homoseksualnost, jer sprečava formiranje ličnosti. To je mikrooblik autizma. Videćete koliko će biti pedera u sledećoj generaciji, to će biti katastrofa – tvrdi Vanoli u razgovoru za „Vajs Italija“, a Jutarnji njegove reči prenosi bez ispravki.

vanoli 1

Ali, Vanoli ne ‘krivi’ homoseksualne osobe zbog njihove ‘bolesti’.

– Ne bih ni krivio nekoga ko boluje od raka ili srčanog udara, rekao je.

– Ali moramo reći da je to bolest, nešto što ne poštuje prirodni poredak. Jedan od glavnih uzroka su vakcine, koje idu protiv života, uznemirujući naš um i naš životni vek. Dokaz je veliki porast u broju homoseksualaca. Otkada su počela masovna vakcinisanja, ovo je rezultat, zaključio je Vanoli.

(Jutarnji.hr)

 

Check Also

NA DNU BAJKALSKOG JEZERA, NAJTARIJEG NA SVETU- RUSI PRONAŠLI VANZEMALJSKU BAZU! (VIDEO)

Sigurno ste čuli za veliko sibirsko Bajkalsko jezero. Ono je oduvek bilo misteriozno mesto na …