Home / IZA KULISA / LUČIĆ OTKRIĆEM ZATRESAO BALKAN: RUSI VEĆ IMAJU PLAN ZA ULAZAK NA KOSOVO- EVO ŠTA ĆE SE DESITI! (VIDEO)

LUČIĆ OTKRIĆEM ZATRESAO BALKAN: RUSI VEĆ IMAJU PLAN ZA ULAZAK NA KOSOVO- EVO ŠTA ĆE SE DESITI! (VIDEO)

Uskoro počinje oslobađanje Kosova i nova preraspodela Balkana. Privatna ruska vojska Vagner pojačana specijalcima iz ruske vojske dolazi na Kosovo i tako počinje oslobađanje Kosova.

Italija traži da joj se vrate Istra i Dalmacija, Srbija će u tom prepakivanju da dobije od Dubrovnika do Elbasana u Albaniji. Ostatak te teritorije će dobiti Grci.

Rusi tretiraju Albance kao remetilački faktor i to će zaustaviti, bez obzira što Amerika ima neke interese.

Svojevremeno su Englezi Kurdima i Turcima u isto vreme obećavali podršku, a doveli su tajno društvo koje je upravljalo Turskom. Rezultat toga je da je ubijeno milion Jermena koji su pravoslavci.

Taj metod se ponovio sa Albancima koji su krenuli u priču Velike Albanije. Na to su ih podsticali Englezi i Amerikanci a Albanci nisu shvatili da centar sile više nije u Vašingtonu nego u Moskvi.

Sada da obavestim ove što hoće da predaju Kosovo, Centralni komitet više nije u Vašingtonu, ponovo je u Moskvi.

Moskva sada deli karte onako kako njoj odgovara, i sa Kinom je dominantna vojna sila.

Kao što vidite Tramp nije napao Venecuelu, izašao je iz Sirije i Avganistana, neće napasti Iran jer Amerika više nema kapacitet da kreće u ratove. Svetom upravljaju Rusija i Kina a ne Amerika.

Sve imperije padaju onda kada dođu u raskorak između političkih ambicija i ekonomskih mogućnosti. Amerika je u ekonomskoj krizi i kao što se raspala Jugoslavija po istom modelu će doći do sukoba u Americi.

Taj sukob će lakše početi ako Amerika uđe u rat sa recimo Iranom pa kada im Iran potopi brodove dolazi do nemira u samoj Americi zbog pada ekonomskog sistema.

Braćo Srbi, pripremite se za nešto što dolazi. Albanci su hteli rat sa Srbima, neki su mislili da je ruska podrška samo politička, ali ruska vojska je spremna, čeka se samo povod za upad ruske vojske na Balkan i Kosovo.

Kada počne rat na Kosovu Albanci će morati da nauče brzo da plivaju da bi se vratili na Siciliju odakle su došli u 11. veku.

U nastavku šokantnog svedočenja pogledajte koji će ministri otići u zatvor zbog zločinačkog forsiranja obavezne vakcinacije i uništavanja srpske dece.

Webtribune.rs

Pogledajte video:


(Sa dozvolom Webtribune.rs)

Check Also

NIKOLA TESLA O KOSOVU: EVROPA NEĆE NIKADA MOĆI DA PLATI DUG PREMA SRBIJI

Prvog maja 1894. Nikola Tesla je u američkom časopisu “Senčeri magazin” objavio tekst “Zmaj Jovan …