Home / IZA KULISA / POGODIO JE DA ĆE TRAMP POSTATI PREDSEDNIK I DA ĆE NAPASTI SIRIJU: SADA JE PREDVIDEO TAČAN DATUM KADA ĆE POČETI III SVETSKI RAT

POGODIO JE DA ĆE TRAMP POSTATI PREDSEDNIK I DA ĆE NAPASTI SIRIJU: SADA JE PREDVIDEO TAČAN DATUM KADA ĆE POČETI III SVETSKI RAT

tramp- bombardovanje- nuklearna- atomska

Samoproklamovani “glasnogovornik Boga” Horacio Vilegas tvrdi da je tačno predvideo kada će Tramp napasti Siriju, a sada upozorava da nas od globalnog nuklearnog rata deli samo nekoliko nedelja.

Isti mistik predvideo je još 2015. pobedu Donalda Trampa na izborima, a sada nas upozorava na dolazak Trećeg svetksog rata, piše Dejli mejl.

Tada je rekao kako će doći “iluminatski kralj” koji će doneti Treći svetski rat.

On veruje da će nuklearni rat izbiti na 100. godišnjicu posete Gospe gradu Fatima – 13. maja.

Ono što uteruje jezu u kosti je da su se neka od njegovih predskazanja evidentno ostvarila, a da stvar bude gora predvideo je i da će američki napad na Siriju uvući Rusiju, Severnu Koreju i Kinu u duboke smrtonosne konflikte.

Naime, postoje verovanja koja tvrde da je Gospa, inače drugo ime za Devicu Mariju, Isusovu majku, posetila Fatimu, mesto u Portugalu, čak šest puta. Međutim njna prva poseta se desila 13. maja 1917. godine.

To je bio dan kada je prema katoličkom verovanju Gospa upozorila ljude da ukoliko Rusija ne bude konvertovana u pravu veru, Bog će upotrebiti tu zemlju da izazove pustoš u svetu. Njena poslednja poseta desila se 13. oktobra iste godine kada je upozorila da će “se rat završiti i da će se vojnici vratiti svojim kućama”.

Upravo ovaj podatak upućuje da nas od Trećeg svetskog rata možda deli samo nekoliko nedelja, te da će trajati do 13. oktobra i proizvesti do sada njaveća razaranja i ljudsku patnju u istoriji.

(Telegraf.rs)

Check Also

IZGUBLJENI “GRAD Z” I NJEGOVA VEZA SA ATLANTIĐANIMA

Postoji veliki broj drevnih gradova za koje većina autora smatra da su mitovi, za koje …