Home / IZA KULISA / ROBERT DE NIRO KAO ŽRTVA ŠOKIRAO SVET! RAZOTKRIO VAKCINA MAFIJU: “Vreme je da svet sazna celu istinu!” (VIDEO)

ROBERT DE NIRO KAO ŽRTVA ŠOKIRAO SVET! RAZOTKRIO VAKCINA MAFIJU: “Vreme je da svet sazna celu istinu!” (VIDEO)

Nakon skandaloznog povlačenja dokumentarnog filma Vaxxed s Tribeca Film Festivala koji je povučen nakon neverovatnog pritiska farmaceutske mafije, trolova i “nacističke” Sloan Fundation, Robert de Niro zauzima jasan stav o javnoj raspravi na kojoj treba govoriti o povezanosti vakcina i autizma.

Napominjemo da, iako je riječ o svetskom skandalu, regionalni masovni mediji javnosti nisu dali ni slova, pa je jasnije za koga rade dok promovišu zakonski obavezno vakcinisanje!

Naime, u velikom intervjuu emisije Today, de Niro je doslovno uzviknuo: “Vreme je da saznamo istinu, istinu o vakcinama i autizmu”.

De Niro je nakon svoje žustre borbe s farmaceutskom mafijom sa zahvalnošću pozdravljen od zajednice autizma zbog njegove hrabrosti jer je imao smelosti prikazati film koji priča priču o CDC zviždaču dr. Williamu Thompsonu, koji je otvoreno priznao da CDC (centar za kontrolu bolesti) izmenjuje naučne studije i prikriva stvarne podatke studija koje jasno pokazuju ozbiljnu povezanost vakcina i autizma. Ključno za razumijevanje ove priče je to da mediji namerno lažu tvrdeći da se u filmu radi o dr. Andrewu Wakefieldu.

To nije istina.

Film govori o naučniku koji radi za CDC i koji priznaje da je učestvovao u prevari koja će uskoro biti otkrivena kao najveći medicinski skandal u historiji modernog svijeta, piše “Dalicom“…

De Niro, koji i sam ima autističnog sina od zabrane ovog dokumentarca čvrsto radi na tome da ljudima približi celu istinu. U intervjuu koje u nastavku možete pogledati on poziva ljude da pogledaju dokumentarac i sve dokaze prije nego odluče što je istina. Dokumentarac naime jasno dokumentuje da toksična živa u vakcinama uzrokuje ovu bolest.

Mediji brutalno prikrili skandal

Dr. William Thompson, naučnik koji radi za CDC tvrdi da su studije koje dokazuju povezanost autizma i vakcina naprasno uništene, kao i da je sam učestvovao u uništenju.

“Doneli smo kantu za smeće na sred prostorije i sve ono što je dokazivalo da vakcina izaziva autizam smo bacili – uništili”, rekao je Thompson i time izazvao brojne proteste koji su se danima održavali ispred CDC-ja, a o kojima skoro niko nije izvještavao.

Dr. Thompson rekao je kako su sve naučne studije koje su pokazale veću stopu autizma kod afroameričkih dječaka koji su primili MMR vakcine zataškane, a u razotkrivanju neviđene korupcije unutar CDC-ja pomogao mu je kongresmen Bill Posey s Floride koji je izjavio da roditelji jednostavno moraju imati prave i ispravne informacije, koje zbog korupcije i sprege s farmaceutskom industrijom ne dobivaju od vladinih agencija.

Zatim je nastavio čitati saopštenje dr. Thompsona koja se odnosila na naučnu studiju objavljenu 2004. u naučnom časopisu “Pediatrics”.

Tvrdi kako je on zajedno sa svojim kolegama namjerno uništio podatke iz te naučne studije i to samo one koji dokazuju da su dečaci vakcinisani MMR vakcinom, mlađi od 3 godine, imali povećanu stopu autizma za 340 posto.

Kako on govori, svi naučnici koji su radili na studiji, dogovorili su se da će uništiti dokaze.

Srećom dr. Thompson sačuvao je kompjuterske datoteke koje dokazuju krivotvorene studije i o kojima je obaviješten i američki kongres.

Međutim, masovni mediji i dalje cute iako je reč o razotkrivanju jedne od najvećih industrija današnjice – farmaceutske.

Thompson je nadalje upozorio da ljudi uopšte nisu svjesni da drastični porast autizma itekako povezan s masovnim vakcinacijom dece, za koje kaže da je apsolutno nehumano s obzirom na broj vakcina koja djeca primaju do 7. godine života! Možda je sad jasnije zašto je vakcinacija obavezna?

Pogledajte video:

Check Also

NEOBORIV DOKAZ: KINA OBJAVILA SNIMAK VANZEMALJSKE BAZE NA MESECU (VIDEO)

Dr Majkl Sala je ukazao na to da na Mesecu postoji Vojno industrijski vanzemaljski kompleks …