Home / IZA KULISA / RONALD BERNARD, HOLANDSKI BANKAR KOJI JE RAZOTKRIO ILUMINATE, PRONAĐEN MRTAV (VIDEO)

RONALD BERNARD, HOLANDSKI BANKAR KOJI JE RAZOTKRIO ILUMINATE, PRONAĐEN MRTAV (VIDEO)

ronald- bernard

Ronald Bernard, elitni holandski bankar koji je razotkrio finansijsku industriju Iluminata u seriji TV intervjua, pronađen je mrtav na Floridi. Imao je 61 godinu.

Bernard, koji je imao 61 godinu, živeo je u Sebringu na Floridi prethodnu godinu, nakon venčanja sa američkom državljankom. Kancelarija šerifa okruga Hajland je rekla da je Ronald Bernard pozvao 911 u 15:46 časova, rekavši da se izgubio nakon što je otišao u šetnju u prirodu u 13:00h sa zapadne strane Sun ’n Lake-a u Srebringu.

Više od desetak pomoćnika, zajedno sa K-9 jedinicama, vazduhoplovnim jedinicama iz okruga Hajland i Polk, četvorotočkašima iz HSCO i Komisije za zaštitu ribe i divljih životinja Floride, tražilo je Ronalda Bernarda. “Teren je bio veoma težak, a tragači su s vremena na vremena bili u dubokoj vodi dok su pokušavali da se usredsrede na Fernandovu lokaciju,“ rekla je šerifova kancelarija.

Pomoćnici su pokušavali da prate njegov mobilni telefon, ali je on stalno pokazivao različite lokacije i Bernard je uzvratio pozive nekoliko puta – rekao je da je njegov život u opasnosti – ali je nastavio da se kreće iako mu je rečeno da ostane na mestu, kažu pomoćnici. Poslednji kontakt koji su dispečeri imali sa bivšim bankarom je bio u 18:13h.

U 18:24h, helikopter okruga Polk je uočio Bernarda, koji je bio okrenut licem na dole u plitkoj vodi na oko 300 metara od poslednje poznate lokacije njegovog mobilnog telefona, i na oko 3 km od ulaza na stazu Sun ’n Lake bulevara i Balboa bulevara.

Ronald Bernard je progovorio o okultinim praksama i žrtvovanju dece među elitama bankarske industrije, opisujući svoja iskustva u TV intervjuu koji se proširio internetom ranije ove godine. Deleći eksplicitne detalje o načinu na koji Iluminati koriste žrtvovanje dece za testiranje i ucenjivanje svojih članova, on je rekao da je od njega zatraženo da žrtvuje dete na jednoj zabavi.

“Upozoren sam kada sam ušao u sve ovo – ne radi to osim ako ne možeš svoju savest 100% da staviš u zamrzivač. Tada sam čuo sebe kako se smejem, ali to uopšte nije bila šala.“

“Trenirao sam da postanem psihopata i nisam uspeo.“

Opisujući period kada je njegov “zamrzivač počeo da se kvari,“ Ronald je takođe pričao priče o rušenju nacionalnih ekonomija i bankrotiranim ekonomijama. Ove akcije su dovele do samoubistava i uništenja – uspeh vredan slavlja, kako kažu njegove kolege bankari.

(Webtribune.rs)

 

 

Check Also

BRITANSKI PISAC OTKRIO: TITANIK NIJE POTONUO, IMAM DOKAZE DOGODILO SE OVO..

Jedan pisac ima dokaze kojima je potkrepio tvrdnju da slavni Titanik zapravo nije brod koji …